Loading...




Cum imi inscriu copilul in noul sezon Tenis10?

29-03-2011
Mai este o luna pana la primul turneu

Pentru ca sunteti nerabdatori sa ii aduceti pe cei mici pe terenurile Tenis10, va anuntam ca deschiderea oficiala a sezonului 2011 va avea loc pe 1 mai, iar calendarul competitional va fi afisat la inceputul lunii aprilie. Vom juca tenis usor, distractiv si sanatos din primavara pana in toamna, in peste 30 de orase din tara.

Pasaportul Tenis10 va putea fi achizitionat dupa 10 aprilie, online, pe site-ul www.tenis10.ro. Achizitionarea pasaportului este primul pas pentru a deveni membru Tenis10. Anul acesta, micii tenismeni vor avea un pasaport nou, cu un design mult mai frumos si mai atractiv.

Copiii care au participat in Turneele Tenis10 din sezonul 2010 trebuie sa detina pasaportul valabil pentru anul 2011, insa nu mai sunt nevoiti sa sustina Testul Alb. Categoria de joc va fi atribuita in functie de varsta si de profilul de anul trecut.

Pentru a intra in sistemul Tenis10 si a se putea inscrie la turnee, un copil trebuie sa sustina Testul Alb, cu un antrenor din cluburile partenere. Puteti consulta lista cluburilor partenere aici. Absolvirea Testului Alb va certifica capabilitatea jucatorului de a intra in competitii. Antrenorul cu care va sustine Testul Alb ii va recomanda si un nivel de joc (Rosu, Portocaliu sau Verde), in functie de varsta si abilitatile fizice si psihice.

Mai multe informatii despre nivelurile de joc, puteti gasi aici. Testarile vor incepe dupa 10 aprilie, in toate cluburile partenere. Consultati sectiunea Cluburi, pentru a-l gasi pe cel mai apropiat!

La absolvirea Testului Alb, jucatorul va primi pachetul “Bine ai venit in Tenis10!”, care va contine codul de Test Alb si insigna de membru Tenis10.

Absolvirea Testului Alb inseamna ca jucatorul este pregatit sa participe la turnee. De-acum, nu mai trebuie decat sa completati profilul de jucator, in contul creat pe site-ul www.tenis10.ro, si sa introduceti codul de Test Alb pe care l-ati primit de la antrenor. Nu uitati sa atasati si poza copilului dvs.! Numai asa poate fi prezent in paginile Albumului Tenis10 si poate participa la diverse concursuri online!

Am creat un pliant informational despre turneele Tenis10, pe care il puteti descarca de aici.   

Descopera!Progreseaza!Castiga! este indemnul pe care il adresam anul acesta tuturor copiilor care iubesc tenisul si parintilor lor, care ii sustin in descoperirea minunatei lumi a tenisului.

Ne revedem in scurt timp, pentru startul unui nou sezon Tenis10!

Intre timp, daca aveti neclaritati sau sugestii, ne puteti contacta la telefon 0318 054 042 sau ne puteti scrie la tenis10@mpg.com.ro.