Loading...
Turnee
Spre deosebire de alte abordari, Tenis10 aduce un plus la capitolul distractie pe teren, insa nu o face in detrimentul elementelor care compun jocul de tenis, astfel ca insusirile realistice se pastreaza, inclusiv in ceea ce priveste ideea de competitie si meciurile in sine.

Si pentru ca tenisul adevarat inseamna competitie, Tenis10 stabileste, pentru fiecare sezon competitional, un calendar cu zeci de turnee in zeci de orase din tara. Scopul acestora nu este insa acela de a incorona campioni sau de a stabili ierarhii, ci de a-i ajuta pe copiii sa deprinda strategia si tactica jocului. Concret, cu cat vor disputa mai multe meciuri, cu atat vor ajunge sa cunoasca mai multe despre tenis.


In plus, pe langa calendarul propus de echipa Tenis10, cluburile partenere vor avea posibilitatea sa organizeze, in numar nelimitat, turnee tip Tenis10, atragand astfel cat mai multi copii dornici sa invete si sa practice tenisul intr-un mod placut si distractiv si care vor deveni atasati acestui sistem competitional. In urma participarii la turneu, fiecare copil va primi o diploma si se va bucura de multa distractie.
In plus, campionii si finalistii de la fiecare nivel de joc vor primi si cate o medalie.
Nota: Rezultatele obtinute la fiecare competitie vor fi disponibile pe paginile personale de pe site.
Cauta turneu » Descarca regulament »