Loading...
Ce beneficii atrag terenurile Tenis10?

Terenurile Tenis10 le permit copiilor sa capete mult mai usor abilitati de joc, datorita dimensiunilor suprafetei adaptate capacitatii lor fizice. Ca atare, deprind elemente specifice deplasarii, pozitionarii si lovirii mingii intr-un timp mult mai scurt decat daca ar intra de la inceput pe un teren de dimensiuni standard. Pe masura ce se dezvolta, castigand in inaltime, forta si viteza, copiii trec de la un teren mic (Rosu), cu un fileu coborat, care permite din start schimburi prelungite, catre unul care se apropie de dimensiunile obisnuite (Portocaliu). Mai apoi, avanseaza catre unul de dimensiuni standard (Verde), insa cu mingi inca decompresate. In ultima instanta, pentru nivelul Galben, se face tranzitia catre mingi standard.

In concluzie, copiii cu varste pana in 10 ani nu se descurajeaza in practicarea tenisului pentru ca redimensionarea in trepte tine cont de capacitatea lor fizica de a ajunge la minge in timp util si de a o expedia peste fileu.

A instala si a da in functionare terenuri Tenis10 conduce la atragerea unui numar din ce in ce mai mare de copii, interesati sa joace tenis cat mai frecvent. In plus, programele de initiere si de invatare a tenisului pe baza principiilor Tenis10 ii determina pe copii sa revina pe teren de fiecare data, datorita usurintei de a juca si laturii de divertisment bine inradacinata.