Loading...
Calendarul 2020 - actualizari si adaptabilitate

20-05-2020

In ton cu intreaga societate, calendarul Tenis10 isi pregateste revenirea cu pasi mici.

Pentru inceput se vor organiza “sesiuni de antrenament”,  acestea fiind gandite special pentru a se incadra perfect in ideea de distantare sociala. In acest format grupele se vor limita la maximum 5 copii, care vor avea un singur supervizor si doua terenuri la dispozitie, totul pentru a reduce riscul epidemiologic.
Astfel, primul eveniment afisat este  “Sesiune de antrenament @Nitech”, programat in 30-31 mai, graficul pentru luna iunie fiind in lucru.

Toate actualizarile vor fi postate constant in sectiunea de TURNEE de pe site, cu mentiunea ca toate evenimentele au momentan un format precompetitional, bazat pe meciuri de antrenament. Detaliile legate de modalitatea de desfasurare a fiecarui eveniment precompetitiv vor fi disponibile pe paginile oficiale ale evenimentelor. Va recomandam, asadar, sa verificati saptamanal aceasta pagina pentru a fi la curent cu ultimele actualizari. Noutatile vor ajunge si in fluxul de informatii de pe pagina de Facebook.
    
Bineinteles, toate evenimentele Tenis10 din urmatoarea perioada se supun noilor reguli de desfasurare a sporturilor individuale in aer liber (pe larg, aici).