Loading...




Meciuri de senzatie la Winter Series Little Stars

05-04-2016
Pavel Rotaru, David Onisei, Eva Croitoru si Liviu Popirlan sunt campionii sezonului acoperit Tenis10

Capitala a gazduit un eveniment de senzatie in weekendul 2-3 aprilie! Winter Series Little Stars prezentat de Whirpool si sustinut de Itsy Bitsy FM a incheiat sezonul de iarna si a oferit 5 noi titluri de campioni.
 
La baza Voinicelu au fost doua zile pline de energie, in care peste 85 de copii au jucat tenis cu multa daruire si pasiune la unul dintre cele mai asteptate turnee ale anului din Circuitul Tenis10. Evenimentul a adus in teren campioni care au castigat cel putin o competite dintre cele derulate in sezonul acoperit, in perioada noiembrie 2015 - martie 2016. Atmosfera a fost animata de veverita buclucasa Rosco, care a dat tonul incalzirii sambata.
 
In cadrul turneului au fost 4 probe, iar campionii pentru fiecare nivel sunt urmatorii:
·        Rosu - campion: Pavel Rotaru (Bucuresti); locul 2: Luca Tuica (Craiova); locul 3: Antonio Anghel (Bucuresti);
·        Portocaliu - campion: David Onisei (Falticeni); locul 2: Havier Ilie (Mioveni); locul 3: Nicholas Andoroi (Otopeni);
·        Verde fete - campioana: Eva Croitoru (Bucuresti); locul 2: Carla Cucoli (Bistrita); locul 3: Ilinca Marin (Bucuresti);
·        Verde baieti - campion: Liviu Popirlan (Craiova); locul 2: Vova Kazmalii (Avdarma, Republica Moldova); locul 3: Igor Gargalik (Avdarma, Republica Moldova).
 
Totodata, turneul a oferit si un titlu de Supercampion, acesta fiind adjudecat de Liviu Popirlan. Lupta s-a dat intre cei doi castigatorii de la nivelul Verde, dupa meciurile desfasurate separat la fete si baieti. Duelul a fost intens si plin de emotii, parintii fiind cei mai mari sustinatori. Dupa ce a condus cu 7-0, Liviu a fost egalat la 9, de aici inainte fiecare avand sanse sa castige. Cu un pic mai multa atentie si concentrare, Liviu a reusit sa obtina insa victoria cu un scor final 14-12, fiind al doilea an in care titlul de Supercampion ramane in randul baietilor.
 
Jucatorii s-au bucurat de pachete de participare la eveniment ce au inclus: un tricou cu emblema turneului, un rucsac Whirlpool si un voucher valabil pana la 30 aprilie 2016 cu discount de 30% pentru un produs din gama Whirlpool, Hotpoint si Indesit de care se poate bucura intreaga familie, un voucher de reducere Soemy, diplome de participare, dar si alte produse si servicii oferite de sponsorii si partenerii evenimentului.
 
Castigatorilor le-au fost inmanate trofeele turneului, fiind premiati de Soemy cu vouchere valorice:  locul 1 – voucher de 200 de lei, locul 2 – voucher de 150 lei, locurile 3 si 4 – voucher 100 de lei, iar Supercampionul de la nivelul Verde a primit un voucher in valoare de 300 de lei.

Winter Series Little Stars incheie evenimentele din perioada de iarna, urmand sa se intre oficial in cel de-al 7-lea sezon al Tenis10. In cadrul acestui circuit, destinat copiilor cu varste intre 4 si 10 ani si coordonat de MPG, au loc peste 200 de turnee in toata tara, dar si peste granite, dintre care mentionam:  turnee Platinum la Brasov, Cluj, Mamaia, Bucuresti, Pitesti; Cupele Bucuriei, un simultan de turnee desfasurat in aproape 18 orase, in luna mai; Circuitul Super10 in Bucuresti, Iasi si peste granita, la Albena, in Bulgaria; Masters Bistrita.
 
Momentele placute ale zilelor  de sambata, respectiv duminica surprinse de obiectivele foto pot fi revazute in galeriile foto de pe pagina de facebook printr-un click pe ziua respectiva.

Pentru mai multe detalii despre evenimentele din cadrul circuitului de tenis pentru copii, va invitam sa vizitati pagina oficiala www.tenis10.ro si pagina Facebook Tenis10.