Loading...




Se pregateste sa apara nr. 3 al revistei Tenis10

15-07-2010

Revista dedicata exclusiv membrilor Tenis10 va iesi din tipografie la sfarsitul lunii iulie si va contine un prim album de fotografii cu copiii inscrisi pe site-ul www.tenis10.ro.

Un nou numar al revistei Tenis10 va fi pus, gratuit, la dispozitia copiilor care iubesc tenisul si jocurile legate de acest sport. Si in aceasta a treia editie am pastrat, la sugestia micilor cititori, rubricile distractive, dar am mentinut si optiunea pentru informatii “mai serioase”, care le sunt de folos chiar si parintilor si antrenorilor, legate de normele ITF aplicabile in desfasurarea turneelor Tenis10, de modalitatile de alimentatie ale micului jucator de tenis, de comportamentul lui pe teren.

Incepand cu acest numar, copiii inscrisi in sistem isi vor putea regasi, pe rand, fotografia de pe site in Albumul Tenis10. De aceea, parintii care n-au facut-o inca sunt invitati sa incarce la profil poza celui mic, intr-o ipostaza reprezentativa, sau sa ne trimita imaginea respectiva pe mail, la frontdesk@mpg.com.ro, pentru a face noi aceasta operatie.