Loading...




Aceiasi campioni si la Pitesti, si la Campulung

29-11-2010
 Ciprian-Gabriel Voicu, Andrei Nica si Eleni Ioannidis-Damian au castigat din nou

Cei trei campioni de saptamana trecuta, de la competitia organizata la TC As Pitesti, au plecat si de la Ceramus Campulung Muscel cu medaliile de campion: Ciprian-Gabriel Voicu, la Verde, Andrei Nica, la Portocaliu, si Eleni Ioannidis-Damian, la Rosu.

Pitesteanul Ciprian-Gabriel Voicu a dovedit o eficienta de invidiat, castigand amble turnee la care a jucat pana acum in circuitul Tenis10.

La randul lui, bucuresteanul Andrei Nica, cel care va implini 8 ani de Anul Nou, a castigat doua din cele trei turnee disputate in Winter Series. Dupa triumful de la Pitesti (cand, de fericire, nu si-a dat medalia jos de la gat tot restul zilei), el s-a impus la Portocaliu si in turneul de la Campulung.  

La fel s-a intamplat si la Rosu, unde campioana s-a numit de fiecare data Eleni Ioannidis-Damian. Fetita din Baneasa (jud. Giurgiu) a demonstrat inca o data ca se simte bine in sala, din cele trei turnee la care a participat pana acum in aceste conditii ratand podiumul doar la primul (la Dinamo Bucuresti).