Loading...




Erste Asset Management, Title Sponsor pentru Tenis10 Winter Series

09-11-2010
Fiecare participant la turnee va primi unitati de fond BCR Dinamic in valoare de 100 de lei

Erste Asset Management este Title Sponsor-ul seriei de iarna Tenis10. Compania va oferi tuturor participantilor la turnee premii sub forma de unitati de fond in valoare de 100 de lei.

Erste Asset Management investeste, practic, in numele copilului, in unitati de fond BCR Dinamic, pe care le fructifica eficient pe parcursul anilor, pentru ca la varsta majoratului acesta sa beneficieze de rezultatele obtinute de fondul de investitii.

“O unitate de fond la BCR Dinamic este ca un serviciu bun – explica cei de la Erste Asset Management. In functie de piata, poate fi chiar un as. Tenisul cere calitati aidoma cu cele ale unui investitor. Investitia in BCR Dinamic este ca un turneu de tenis. Daca servesti bine, mingea ti se intoarce acolo unde iti doresti, ca apoi sa lovesti decisiv. Serviciu dupa serviciu, deja te simti mai sigur pe tine, pentru ca stii ca vei castiga. Iar investitia este un meci de tenis in care tu lovesti tot timpul mingea mai bine decat adversarul tau si punctezi. Trebuie sa afli doar cum. BCR Dinamic este un fond de investitii care fructifica eficient, pe intinderea unor ani de zile, oportunitatile aparute pe mai multe piete si oferite de mai multe tipuri de instrumente financiare.Portofoliul BCR Dinamic are de toate: depozite bancare (lovituri prudente de pe fundul terenului), obligatiuni (passing shot-uri ceva mai indraznete, dar departe de fileu), actiuni bursiere cu diferite grade de risc (veniri la fileu pentru voleuri necrutatoare sau smash-uri din orice pozitie in care te gaseste ocazia).”

Pentru a intra in posesia premiului, participantii la competitiile Tenis10 Erste Asset Management Winter Series trebuie sa prezinte la inscriere, obligatoriu, urmatoarele documente: certificatul de nastere al copilului (original+copie) si cartea de identitate a parintelui/reprezentantului legal (original+copie).

Reprezentantii Erste Asset Management, prezenti la toate competitiile Tenis10, vor oferi sprijin si informatii pentru buna intelegere a acestor premii.