Loading...




“Copilul meu a plans cand a pierdut si s-a bucurat enorm cand a castigat”

22-10-2010
Alte mesaje de la membrii comunitatii Tenis10

Elena Stanescu (Ploiesti): “Fiindca ne numaram printre cei mai vechi participanti ai acestor turneee Tenis10, nu putem sa nu ne exprimam si noi admiratia si tot respectul pentru cei ce au initiat si au contribuit la sustinerea acestui proiect foarte important pentru copiii nostri. Nu exista cuvinte decat de lauda si multumire pentru acest sezon de turnee ce abia s-a incheiat. Fiind din Ploiesti, am ajuns cu mari eforturi la cele 13 turnee, care de fiecare data ne-au bucurat enorm, indiferent daca copilul a castigat sau nu. A intalnit prieteni printre copii, dar si printre organizatori, de care au fost foarte incantati. Fiecare turneu a fost o experienta noua si l-a facut mai ambitios in acest sport, a plans cand a pierdut si s-a bucurat enorm cand a castigat, iar noi parintii am trait aceleasi sentimente minunate alaturi de ei. Pentru toate acestea, primiti din partea noastra mii de felicitari!!!! Speram sa ne alaturam dvs. si in sezonul de iarna, pe care abia il asteptam!”

 

Flaviu-Aurel Bonte (Oradea): “Într-o lume din ce în ce mai “performantă” din punct de vedere a automatizărilor (a se citi a comodităţii), sportul ÅŸi, implicit sportivii, sunt ceva aparte ÅŸi de admirat. Dacă staÅ£i în faÅ£a unei ÅŸcoli generale din orice aglomerare urbană, veÅ£i observa cu uÅŸurinţă procentul exponenÅ£ial crescător de elevi “deformaÅ£i” estetic care trece prin faÅ£a noastră. Åži noi, ce facem? Continuăm să-i îndopăm cu alimente tip bombe energetice, cu vitamine, îi Å£inem departe de tot ce înseamnă miÅŸcare, plimbările înseamnă mers cu maÅŸina personală etc. Aceste câteva constatări mi-au stat la baza deciziei de a-mi încuraja copiii să facă sport. Åži se pare că suntem pe drumul cel bun (din punctul meu de vedere). La vârsta de 5 ani, mi-am dus copilul mic la antrenorul de tenis ÅŸi, împreună cu alÅ£i doi copii de aceiaÅŸi vârstă, s-a pus temelia unei grupe de mici jucători de tenis de camp. Timpul a trecut ÅŸi, la începutul verii, am descoperit conceptul Tenis10, o dată cu testul alb. Primele două competiÅ£ii desfăşurate în apropierea reÅŸedinÅ£ei le-am ratat, din cauza efectuării concediului de odihnă, dar apoi… nu am ratat nimic. Înaintea ultimului concurs din zonă, eleva care în această toamnă a început ciclul ÅŸcolar a jucat 60 de meciuri naÅ£ionale, ceea ce este în sine o performanţă. Tenismena s-a adaptat foarte rapid ritmului trepidant ÅŸi a răspuns la tot ce încerca să aducă acest nou concept în lumea celor în formare: spirit de competiÅ£ie, dar ÅŸi prietenii ÅŸi cunoÅŸtinÅ£e. Nu am participat doar pentru a colecÅ£iona cele trei vagoane ÅŸi locomotive, dovadă că ÅŸi după ce am atins pragul de competiÅ£ii necesare acestora am continuat să parcurgem distanÅ£e mari pentru a ne putea confrunta cu noi provocări. Åži vom continua ÅŸi în anii viitori! Åži nu numai atât. Sora ei mai mare, pe care am purtat-o cu noi peste tot, a redescoperit bucuria miÅŸcării (în copilărie a practicat ÅŸi ea tenisul de camp, înotul ÅŸi baschetul), aÅŸa că acum practică înotul de trei ori pe săptămână ÅŸi mai joacă de 2-3 ori tenis cu cea mică. O ultimă realizare pe care doresc să o menÅ£ionez este consolidarea familiei, care era mult mai greu de realizat fără aceste competiÅ£ii. Închei, dorindu-vă tuturor celor implicaÅ£i în acest concept, al Tenis10, multe realizări profesionale ÅŸi răbdare de a duce la bun sfârÅŸit ceea ce aÅ£i început.

 P.S. Am avut astăzi prima discuÅ£ie cu doamna învaţătoare ÅŸi prima dânsei remarcă vis-à-vis de copilul nostru a fost că este foarte atentă ÅŸi că nu a surprins-o “visătoare”. Ceea ce, în mod categoric, este ÅŸi rezultatul meciurilor jucate.”  

 

Mariana Damian (Baneasa, Giurgiu): “Va multumim pentru clipele minunate si emotionante petrecute alaturi de dumneavoastra, echipa Tenis10. Momente traite la intensitate maxima de catre noi, parintii, in calitate de spectatori, mai mult decat de copiii care sunt pe terenul de tenis. Am asteptat cu nerabdare turneul ce trebuia sa se desfasoare la Clubul Voinicelu, dar, din pacate, vremea n-a tinut cu noi. Fericirea lui Eleni a fost imensa la aparitia pe site-ul Tenis10 a anuntului privind sezonul competitional de iarna, pe care il asteptam cu antrenamente serioase, pentru a castiga cat mai multe medalii de campion.”