Loading...




“Mi-au placut toate concursurile si abia le astept pe cele viitoare”

13-10-2010
Mesaje de la membrii comunitatii Tenis10

Familia Ionel (Bucuresti): “Cum a fost acest sezon Tenis10?! Ceva intre placerea imensa de a juca tenis a fiului nostru, Nicholas-David,  si bucurii, lacrimi, renuntarea la week-end-urile petrecute de obicei altfel... Multe antrenamente, sprijinul nostru si, nu in ultimul rand, munca depusa de cel care i-a pus racheta in mana, si anume cel mai bun antrenor si prieten al lui David, Bogdan Sanduc. Ne-ati pus sa urmarim turneele si “sa prindem” un loc pana se inchid inscrierile. Si, cu ajutorul dumneavoastra,  totul a fost posibil. Va multumim pentru aceasta vara minunata si nu ne vom opri aici... Nicholas-David se viseaza deja pe marile arene ale lumii. Si ce poate fi mai frumos decat “visul unui copil” pentru care la aceasta varsta totul este posibil. Usor si frumos! Multumim inca o data pentru toti prietenii noi pe care ni i-am facut si pentru toate momentele de neuitat petrecute alaturi de echipa Tenis10.”

 

Andrei Cornea (Cluj-Napoca): “Am 7 ani si 10 luni, am participat la 7 concursuri Tenis10, la Cluj, Oradea si Medias, la grupa Portocalie. Mi-au placut toate concursurile, deoarece mie imi place mult sa joc tenis, ca am castigat medalii si ca am putut juca cu prietenii mei de la Mark Tenis Club din Cluj. Dintre premiile primite mi-au placut MP3 player-ul pe care pot asculta muzica si trainerul, cu care m-am antrenat vara, la bunicul pe cartodrom. Abia astept concursurile viitoare, ca sa castig si mai multe medalii, iar in viitor sa ajung ca preferatul meu, Rafael Nadal.”

 

Stefan Cristea (Bucuresti): “In anul 2010 nepotica mea, Sabrina Andreea Cristea, a participat la majoritatea turneelor Tenis10 organizate in Bucuresti. De la un turneu la altul s-a vazut progresul Sabrinei si experienta pe care a capatat-o. Nu a fost greu sa descoperim data si locul turneelor organizate, deoarece ea se antreneaza la Voinicelu, iar antrenorul sau a inscris-o de fiecare data la turnee. Daca la inceput era mai emotiva, la ultimele turnee la care a participat a devenit mai dezinvolta, iar la ultimul turneu a ajuns in semifinale.”

 

Asteptam in continuare mesaje de la dumneavoastra, la adresa aura.oprea@mpg.com.ro.