Loading...




Nicusor-Stefan, un viitor campion!

05-10-2010
Mesaj de la familia Mitoiu. Asteptam scrisori sau mail-uri, insotite sau nu de fotografii, si de la ceilalti parinti ai caror copii joaca in circuitul BCR Tenis10. 

“Incep prin a va multumi pentru frumoasele competitii BCR Tenis10 organizate in acest sezon. Datorita dvs. acesti copii deosebiti, ca si parintii/sustinatorii lor, iubitori ai tenisului, au descoperit spiritul competitiei, bucuria victoriei si puterea de a merge mai departe dupa o infrangere.

Nicusor-Stefan Mitoiu (6 ani), practica tenisul de circa 1 an si 6 luni si l-a iubit din primele minute. Desi am incercat diferite sporturi, ca tenisul n-a fost niciunul. I s-a potrivit “manusa”.

Am descoperit turneele BCR Tenis10 in calitate de sustinatori ai partenerei de antrenament a lui Stefi, Eleni Ioannidis Damian.

Stefi a debutat pe 06.06.2010 la Cupa BCR, organizata de AS Politehnica, cu un joc frumos (desi era accidentat la cot), fara nicio victorie, dar asta nu l-a descurajat. Bucuria participarii a fost mare poate si datorita premiului si diplomei primite. N-am ratat nicio competitie organizata in Bucuresti. Programul se stabilea in functie de acestea. Pe primul plan erau turneele, restul mai putea astepta.

Pe parcursul desfasurarii turneelor BCR Tenis10, Stefi a luptat din toata inima pentru obtinerea unei medalii si, intr-un final, aceasta a venit, pe 19.09.2010, la competitia organizata la Academia de Tenis Enache International, Cupa Erste Asset Management. Fericirea a fost imensa, greu de descris in cuvinte. Acum prima medalie de finalist are loc de cinste in camera lui Stefi, si asteptam cu mare nerabdare dupa turneul de la Voinicelul din 03.10.2010, Trenuletul Tenis10.

Ne-au dat lacrimile de bucurie cand am vazut articolul pe site despre prima medalie, l-am printat si l-am aratat tuturor cunoscutilor, iar Stefi l-a prezentat cu mare mandrie colegilor de la gradi, impreuna cu medalia lui pretioasa.

Ne-am gandit sa-i facem un cadou inedit pentru toata munca depusa, dupa incheierea acestui sezon, un album cu toate pozele si articolele de pe site-ul www.tenis10.ro si cele din arhiva personala. Speram sa se bucure.

Pana la primavara, cand speram ca va incepe noul sezon, ne vom antrena cu mai multa sarguinta, pentru ca experienta frumoasa acumulata in aceasta vara, munca depusa in tot acest timp sa-i aduca satisfactiile dorite, asa cum isi doreste multe, multe medalii de campion.

Inca o data va multumim si va felicitam pentru initiativa, pentru sansa acordata acestor mici tenismeni.”

Foto: Nicusor-Stefan Mitoiu, alaturi de colega lui, Eleni Ioannidis Damian.