Loading...




“Rade cand aude cuvantul tenis”

13-09-2010
Constantenii Diana-Ramona si Daniel Stoenciu, ambii jucatori in BCR Tenis Partener, au adus-o pe Alessia-Maria la Tenis Club Idu, sa ia primul contact cu un turneu Platinum, dar si cu atmosfera de la Tenis10.

T.P.: Cum se simte la Platinum primul copil al circuitului BCR Tenis Partener?

Diana-Ramona: Este foarte bine, dormim foarte linistiti, asta inseamna ca vom fi mai indrazneti la tenis, atunci cand vom creste mai mari.

T.P.: Acum doarme. Mai devreme a vazut vreun schimb de mingi?

Diana-Ramona: Nu. Noi dormim foarte mult. Aerul liber ne creeaza si mai mult somn. N-am apucat. Poate mai tarziu vom deranja aici meciurile, dar deocamdata dormim. Suntem dragutei asa, in somn.

T.P.: Parintii cum traiesc evenimentul?

Diana-Ramona: E foarte frumos, suntem entuziasmati ca am venit cu primul copil al nostru, fericirea noastra in casa.

T.P.: Tenis10, apoi BCR Tenis Partener, cam asa suna viitorul pentru Alessia, nu?

Diana-Ramona: Cu siguranta! Eu de-abia astept sa-i pun racheta in mana. Asta cred ca se va intampla la doi ani. Eu sunt antrenoare si imi doresc foarte mult sa faca tenis de camp.

T.P.: Unde antrenati si la ce nivel?

Diana-Ramona: Fac initiere, cu copii de la 4 la 7-8 ani, la Neptun. Deocamdata suntem acasa, avem grija de bebe, de la anul vom incepe din nou cursurile.

T.P.: Cand va face Alessia primul pas in tenis?

Daniel: Cred ca deja l-a facut, pentru ca sambata seara am fost la meciul demonstrativ al lui Horia Tecau si la finala de nivel 9, iar micuta Alessia a primit un autograf de la Horia Tecau, prin care ii ureaza mult succes in cariera. Ea deja rade cand aude cuvantul tenis. Asa ca am un mesaj pentru copiii de la Tenis10: sa joace cat mai pot. Cand vine asta mica, ii rupe pe toti!