Loading...




Procedura de inregistrare la Turneul Campionilor 14

10-11-2023
Inscrierile se deschid online in 13 noiembrie

Mai este putin pana la debutul editiei a 14-a a Turneului Campionilor, eveniment programat in 9-10 decembrie in Bucuresti si Cluj-Napoca, iar micii campioni sunt nerabdatori, cu siguranta, sa se inscrie. 
 
Inregistrarile se vor realiza in intervalul 13-24 noiembrie, iar perioada se va prelungi doar daca, dupa 24 noiembrie, vor mai ramane locuri disponibile. Confirmarea inscrierii se va face doar in urma platii taxei de participare, prin accesarea linkului de plata online (PayU) dedicat competitiei: https://secure.payu.ro/order/checkout.php?PRODS=456511367&QTY=1

Deadline-ul de plata este data de 24 noiembrie 2023. Inregistrarile nevalidate prin achitarea taxei vor fi anulate.
Este important de stiut ca taxa de inscriere se va returna doar pentru retragerile anuntate pana la finalul zilei de miercuri, 6 decembrie. Retragerile realizate dupa aceasta data vor fi considerate neprezentari, iar in cazurile respective taxa nu se va mai restitui.
 
Distribuirea probelor turneului pe zile va fi anuntata cel tarziu vineri, 1 decembrie, iar grupele si programul orar vor fi disponibile cel tarziu marti, 5 decembrie.
 
Finalistii turneelor Platinum, care anul acesta sunt eligibili pentru participare la Turneul Campionilor, pot fi inscrisi doar in urma unei solicitari transmisa pe e-mail de catre parinti.
In cazul campionilor a caror participare depinde de un turneu ce nu are scorurile actualizate in sistem, recomandam parintilor sa trimita un e-mail, cu toate detaliile necesare, pe adresa tenis10@mpg.com.ro, situatia urmand a se verifica.
Proba Galben OPEN (mixt, 11-14 ani) se va juca in cadrul evenimentului Super Turneul Campionilor (detaliile vor fi anuntate in curand).
 
Va asteptam la gala campionilor sezonului de vara Tenis10 2023!