Loading...




Informatii actualizate privind turneele viitoare

05-12-2022
Prin abonarea la Newsletter-ul saptamanal Tenis10  

Desi calendarul Tenis10 este stabilit si anuntat cu multe luni in avans, pe tot parcursul unui sezon se completeaza in permanenta cu noi evenimente. Se intampla astfel ca tocmai aceste turnee adaugate suplimentar sa fie ratate de unii copii ai caror parinti stabilesc din vreme competiile la care se vor inscrie, insa nu mai au ulterior timp sa urmareasca site-ul pentru noi actualizari. 
Tocmai in sprijinul acestor copii si parinti, dar si pentru cei carora le este util un astfel de reminder, Tenis10 vine cu propunerea sa se aboneze la newsletter-ul dedicat. Newsletter-ele se transmit saptamanal pe e-mail si includ selectia tuturor evenimentelor din urmatoarele 3-4 saptamani.
Abonarea se realizeaza din pagina personala, accesand Contul meu/ Date cont/, prin bifarea optiunii Doresc sa primesc Newsletter Tenis10.
 
Turneele din 2023 vor fi disponibile in sistem in mai multe faze. A doua jumatate de sezon de iarna (perioada ianuarie-martie) va fi anuntata in curand, in timp ce calendarul de vara va fi publicat, intr-o prima varianta, in luna martie.
 
Daca nu ati facut-o deja, va puteti abona acum la newsletter-ul saptamanal Tenis10!