Loading...
Se deschid inscrierile!

11-11-2022
Procedura de inregistrare la Turneul Campionilor 13
 
 
Mai este putin pana la debutul editiei a 13-a a Turneului Campionilor, eveniment programat in 10-11 decembrie in Bucuresti si Cluj-Napoca, iar micii campioni sunt nerabdatori, cu siguranta, sa inscrie. 
 
Inregistrarile se vor realiza exclusiv online, in perioada 14-25 noiembrie, iar perioada se va prelungi doar daca, dupa 25 noiembrie, vor mai ramane locuri disponibile. Confirmarea inscrierii se va face doar in urma platii taxei de participare, prin accesarea linkului de plata online (PayU) dedicat competitiei. https://secure.payu.ro/order/checkout.php?PRODS=332983817&QTY=1.
Deadline-ul de plata este data de 28 noiembrie 2022. Inregistrarile nevalidate prin achitarea taxei vor fi anulate.
Este important de stiut ca taxa de inscriere se va returna doar pentru retragerile anuntate pana la finalul zilei de 7 decembrie. Retragerile realizate dupa aceasta data vor fi considerate neprezentari, iar in cazurile respective taxa nu se va mai restitui.
 
Distribuirea probelor turneului pe zile va fi anuntata cel tarziu vineri, 2 decembrie, iar grupele si programul orar vor fi disponibile cel tarziu marti, 6 decembrie.
 
In cazul campionilor a caror participare depinde de un turneu ce nu are scorurile actualizate in sistem, recomandam parintilor sa trimita un e-mail, cu toate detaliile necesare, pe adresa tenis10@mpg.com.ro, situatia urmand a se verifica.
 
Va asteptam la gala campionilor sezonului de vara Tenis10 2022!