Loading...




WSLS 8 - modificari ale procedurii de inscriere

24-02-2022
Inregistrarile online se deschid luni - 28 februarie

Ne apropiem cu pasi repezi de Winter Series Little Stars - Campionii de iarna, editia a 8-a, eveniment programat in 26-27 martie la Elite Tenis Club Pantelimon. Astfel, mai sunt doar cateva turnee pana la finalul sezonului de iarna Tenis10, iar cel mai asteptat eveniment al perioadei va incununa competitiile ultimei stagiuni indoor.
 
Daca pana acum inscrierile se faceau pe baza de invitatie, incepand cu aceasta editie inregistrarile in turneu se vor realiza, in premiera, online, direct din pagina evenimentului. Perioada de inscrieri se deschide luni - 28 februarie si se incheie in 15 martie. Accesul in turneu va fi posibil doar pentru jucatorii carora le apare afisat online cel putin un titlu de campion castigat in intervalul cuprins intre 6-7 noiembrie 2021 si in 12-13 martie 2022. In situatia in care vor fi cazuri de turnee neafisate in sistem si astfel inscrierea la WSLS 8 nu va fi disponibila online, parintii campionilor sunt rugati sa ne sesizeze problema pe e-mail.
 
Pentru o accesibilitate mai buna se va stabili un program standard pe doua zile de joc, sambata si duminica, impartirea exacta pe zile si categorii urmand a fi anuntata pana vineri - 18 martie, iar grupele si programul orar urmand a se stabili pana luni, 21 martie. 
In acest moment sunt deja publicate pe pagina de eveniment probele disponibile, respectiv Rosu, Portocaliu Fete, Portocaliu Baieti, Verde Fete, Verde Baieti, Galben Fete (11-12 ani) si Galben Baieti (11-12 ani).
 
Participantii trebuie sa respecte criteriul de varsta corespunzator categoriei la care ar trebui sa joace (Rosu: cel mult 8 ani, Portocaliu: cel mult 9 ani, Verde: cel mult 10 ani, Galben: cel mult 12 ani impliniti in anul curent).
 
Va asteptam la cel mai titrat turneu al primaverii!