Loading...




S-a lansat noul pasaport Tenis10!

15-12-2021
Poate fi achizitionat online si este valabil pentru tot sezonul 2022
 
Recent a fost pus in vanzare pasaportul Tenis10 valabil pentru anul 2022 si poate fi achizitionat pentru a va inscrie la turneele din noul an. Calendarul cu evenimentele din partea a doua a sezonului de iarna 2021-2022 se afla intr-un stadiu avansat si va fi disponibil in curand pe site. Cei mici sunt asteptati pe terenuri sa descopere tenisul “usor, distractiv si sanatos” si sa se inscrie la turneele si programele speciale de anul viitor, incurajati de parintii dornici de a-si mentine copiii pe aceasta cale a educatiei prin sport.
 
Pasaportul de jucator Tenis10 este disponibil exclusiv in format electronic si reprezinta contul online necesar pentru inscrierea in turneele din circuitul Tenis10 by MPG. Activarea conturilor online pentru 2022 se poate face achitand suma de 75 de lei.

Iata si pasii de urmat, in functie de cele 3 situatii posibile:
  • Daca este vorba de un cont nou in sistem, apasati pe butonul rosu Cont nou (dreapta sus) si completati toate datele necesare. Dupa ce ati parcurs acest pas veti primi, pe e-mail, un mesaj automat, cu un link de activare a contului. Trebuie sa dati click pe acel link; doar in acest mod contul online se valideaza si puteti trece la pasul urmator. Dupa ce ati realizat validarea, trebuie sa va autentificati in cont. In dreapta sus veti observa butonul Copii. Dati click pe el, apoi pe butonul Adauga copil si completati datele personale ale copilului. Dupa ce ati salvat datele veti vedea ca a aparut dedesubt butonul Cumpara online. Pentru achizitia pasaportului anual trebuie sa dati click pe acest buton si sa urmati toti pasii pana la confirmarea platii. Ulterior veti putea selecta si nivelul la care va activa copilul.
  • Daca adaugati un nou copil atasat contului de parinte deja creat este suficient sa va autentificati pe site, sa accesati butonul Copii apoi sa dati click pe butonul Adauga copil si sa urmati pasii descrisi deja mai sus, inclusiv plata pasaportului.
  • Daca fiul/ fiica dumneavoastra are deja cont online trebuie sa faceti doar prelungirea valabilitatii pasaportului pentru sezonul 2022. La fel cum este descris mai sus, se acceseaza zona de Copii din meniul principal al contului si se apasa butonul Cumpara online. Apoi se urmeaza toti pasii, inclusiv confirmarea platii.
 
Un avantaj suplimentar pentru toti cei care si-au achizitionat pasaportul incepand cu 1 decembrie 2021, la pretul de 40 de lei, este ca acestia isi pot upgrada contul pentru sezonul 2022 prin plata diferentei de 35 lei, prin transfer bancar, mai multe detalii putand fi solicitate pe adresa de e-mail tenis10@mpg.com.ro.
 
Va dorim un sezon 2022 plin de reusite!