Loading...
Super-Turneul Campionilor

11-11-2021
Prima editie va avea loc la Pitesti
 
Asa cum am promis, revenim cu detalii despre Super-Turneul Campionilor, a carui prima editie va avea loc anul acesta. A fost stabilita perioada in care se va organiza, respectiv 18–19 decembrie, iar gazda va fi Tenis Club As, din Pitesti.
Se intentioneaza lansarea urmatoarelor variante de probe: Rosu, Portocaliu fete, Portocaliu baieti, Verde fete, Verde baieti, Galben fete, Galben baieti. Acestea se vor sustine doar daca numarul de inscrieri va permite acest lucru.
 
La acest eveniment vor fi invitati toti campionii si finalistii de la Turneul Campionilor (Bucuresti si Cluj-Napoca), precum si toti campionii de Platinum din aceasta toamna (Constanta, Bucuresti, Cluj-Napoca si Pitesti). 
Copiii clasati pe locurile 3 si 4 la Turneele Campionilor vor fi notati pe listele de asteptare. Ordinea pe asteptare va fi data de marimea tabloului pe care s-a jucat.
 
Inscrierile se vor face prin confirmare a invitatiei primita pe e-mail. Listele de eligibilitate, graficul final de joc si inscrierile vor fi disponibile in saptamana 6-10 decembrie.
 
Va asteptam la primul Super-Turneu al Campionilor!