Loading...




Urmeaza Turneul Campionilor 2021

05-11-2021
Se joaca in 4-5 decembrie, in Bucuresti si Cluj-Napoca
 
 
Mai este putin pana la cea mai prestigioasa si asteptata competitie Tenis10 din calendar, iar pregatirile sunt in toi. Este vorba de Turneul Campionilor 2021, eveniment aflat la cea de-a 12-a editie si, in premiera, in 2021 turneul se va tine simultan in 2 centre Tenis10 de top din Romania: Bucuresti si Cluj-Napoca. Astfel, gazde vor fi Elite Tenis Club Pantelimon si Napoca Tenis Club, perioada evenimentului fiind 4-5 decembrie.
 
Pentru al 4-lea an consecutiv, Elite Tenis Club, din Pantelimon, este gazda Turneului Campionilor. Este unul dintre cele mai apreciate cluburi in randul participantilor Tenis10 din Bucuresti/ Ilfov, pe langa implicare si experienta, cei de la Elite iesind in evidenta si prin infrastructura deosebita. Astfel, pentru marea competitie a campionilor Tenis10, Elite Tenis Club va pune la dispozitie cele 4 terenuri de zgura acoperite (pe structura metalica, de sala), dar si facilitatile conexe, apreciate la cel mai inalt standard.
 
La Cluj, Napoca Tenis Club,  situat in incinta Parcului Sportiv Iuliu Hatieganu, organizeaza pentru prima data o editie de Turneul Campionilor. In ultimii ani insa clubul a fost gazda evenimentelor Platinum Cluj-Napoca, prin urmare experienta competitiilor Tenis10 de mari dimensiuni este una vasta aici.
 
Eligibilitatea de participare la eveniment este data de castigarea unui turneu in perioada sezonului de vara, 1 aprilie – 31 octombrie 2021. Toti campionii acestor turnee vor primi pe e-mail invitatia de participare, inscrierile fiind disponibile in 7 categorii de joc: Rosu, Portocaliu Fete, Portocaliu Baieti, Verde Fete si Verde Baieti, Galben Fete si Galben Baieti.

Finalistii de la Turneul Campionilor Bucuresti & Cluj vor juca in prima editie de Super-Turneul Campionilor Tenis10, detaliile urmand a se anunta in curand.
 
Marti – 9 noiembrie, se vor transmite invitatiile de participare, iar confirmarile se vor primi exclusiv pe e-mail, pana pe 19 noiembrie
 
Foarte important
Un jucator se va putea inscrie doar la una din cele 2 competitii.
In implementarea evenimentului se va tine cont de regulile de distantare fizica, impuse de autoritati. In acest scop, o regula de baza este aceea ca accesul pe terenurile acoperite va fi permis EXCLUSIV copiilor si organizatorilor.
 
In pregatirea evenimentului ii vom avea alaturi pe toti cei ce, in calitate de sponsori sau parteneri, au fost alaturi de noi in 2021. Coordonatorii sistemului sunt MPG si PROAM EVENTS, sponsorii oficiali sunt IZVORUL MINUNILOR si DURACELL, iar magazinul oficial este TENNIS WAREHOUSE EUROPE. Sponsorii circuitului sunt LINDT, RIO MARE, TCHIBO, PRINGLES, ORBICO si  Interbrands Marketing & Distribution.
 
Mai multe detalii despre eveniment vor fi disponibile online in perioada urmatoare, prin urmare va invitam sa ramaneti conectati la site si la pagina de socializare a circuitului Tenis10.