Loading...




Toamna ne aduce si cele mai bogate recolte de mini-tenis

02-08-2021
Urmeaza 4 turnee Platinum in Constanta, Bucuresti, Cluj si Pitesti
 
Dupa un sezon plin de turnee Silver si Gold organizate in toate zonele tarii, toamna aduce cu ea si cele mai bogate recolte de mini-tenis. Este vorba de cele mai titrate competitii din circuitul Tenis10, evenimentele de categorie Platinum. 
Pentru sezonul outdoor 2021 avem 4 turnee clasice Platinum, in cele mai mari si mai active comunitati din tara: Constanta, Bucuresti, Cluj si Pitesti.
 
Pe 5 septembrie este programat Platinum Constanta, la Bright Tenis Club. 
Urmeaza Platinum Bucuresti, in 18-19 septembrie, la Nitech Sport Club. 
Seria continua la Cluj-Napoca, in 25-26 septembrie, mai exact in incinta Parcului Sportiv Dr. Iuliu Hatieganu. 
Inchidem sezonul de Grand Slam-uri clasice la Pitesti, in 9-10 octombrie, cu turneul Platinum organizat de Tenis Club AS Pitesti. 
Toate cele 4 evenimente au disponibile probe de Rosu, Portocaliu Fete, Portocaliu Baieti, Verde Fete, Verde Baieti, Galben Fete si Galben Baieti.
 
Ca de obicei, mizam pe faptul ca aceste turnee Platinum vor fi cele mai mari si mai frumoase evenimente din acest sezon. Se anunta a fi niste regaluri de supertenis cu multe surprize si premii pe masura.
 
Multumiri speciale se cuvin sponsorilor oficiali ce sustinut aceste evenimente, IZVORUL MINUNILOR si DURACELL , dar si magazinului oficial TENNIS WAREHOUSE EUROPE. Sponsori sunt LINDT, RIO MARE, TCHIBO, PRINGLES, ORBICO si  Interbrands Marketing & Distribution. Coordonatorii sistemului sunt MPG si PROAM EVENTS.
 
Va asteptam la cele mai importante evenimente din calendarul de vara Tenis10 2021!