Loading...




Regulamentul Tenis10 a fost actualizat

12-04-2021
A fost introdus conceptul de ``inscriere tarzie``
 
Pentru ca sistemul Tenis10 este unul dinamic, ce evolueaza in permanenta, toate noutatile sale trebuie sincronizate cu regulamentul de joc. Astfel, recent regulamentul Tenis10 a fost actualizat.
 
Cea mai importanta modificare este introducerea conceptului de INSCRIERE TARZIE, ce s-a facut ca urmare a numeroaselor cereri venite de la parinti. Optiunea aceasta influenteaza pozitiv procedura de inscriere la turnee, in ideea ca vor putea fi facute inscrieri si dupa momentul afisarii tablourilor de concurs, insa doar cu acordul si sub responsabilitatea clubului organizator.
Recomandarea ferma a Tenis10 este aceea de a se urmari doar echilibrarea grupelor, atunci cand numarul copiilor din grupele aceleiasi probe nu este egal, in acelasi timp neintervenindu-se in structura initiala a graficului de joc. Prin urmare adaugarea unui jucator nu trebuie sa implice transformarea sau introducerea unei grupe de joc in plus.
 
Si procedura de implementare a turneelor primeste un upgrade important. Odata cu startul sezonului de vara 2021, si la nivelul Rosu tie-break-urile se vor disputa cu doua puncte diferenta, renuntandu-se astfel la "punctul decisiv".
In continuare, la toate nivelurile, inclusiv la Galben, net-ul se repeta.
 
Va asteptam la primele turnee din calendarul de vara Tenis10!