Loading...
Urmeaza Winter Series Little Stars 2021

29-03-2021
Pe 3-4 aprilie, intr-o noua locatie, din Bucuresti
 
Am intrat pe ultima suta de metri in ceea ce priveste pregatirea celui mai asteptat eveniment dedicat performerilor turneelor de iarna Tenis10. Este vorba Winter Series Little Stars 2021, competitie programata in weekendul 3-4 aprilie. 
 
Perioada de inregistrari se incheie luni - 29 martie, la finalul zilei. Luni se mai pot inregistra doar campionii care au castigat turnee in weekend-ul 27-28 martie, iar ulterior se accepta si inscrieri pe  lista de asteptare. Incepand de marti, de pe lista de asteptare se va putea intra in turneu doar daca mai sunt locuri disponibile in grafic, sau doar in urma unor retrageri.
 
Conform tuturor informatiilor reglementate deja, din cauza carantinarii orasului Pantelimon, evenimentul nu se va putea juca la Elite. Astfel, evenimentul se muta in Bucuresti, la Nitech Sport Club. Se va juca in aer liber, iar toate procedurile privind conditiile meteo vor fi implementate in consecinta.
 
Program pe zile:
- sambata, 3 aprilie: Rosu, Portocaliu (fete/ baieti), Galben (fete/ baieti);
- duminica, 4 aprilie: Verde (fete/ baieti).
 
RECOMANDARE
Deoarece perioada aceasta este una destul de incerta, va recomandam ca, in limita posibilitatilor, sa nu faceti demersuri ireversibile (zile libere, rezervari cazare etc.) pentru deplasarea la turneu, decat cel mai tarziu posibil. 
Desi speram ca detaliile anuntate sa nu se schimbe, niciun scenariu nu este exclus.
 
Mai multe detalii, inclusiv programul pe ore, vor fi facute publice in cursul zilei de marti – 30 martie.
 
Va asteptam la Winter Series Little Stars 2021, pentru tenis si relaxare!