Loading...
Noul pasaport Tenis10 este acum disponibil!

17-12-2020
Poate fi achizitionat online si este valabil pentru tot sezonul 2021
 
 
Pasaportul pentru 2021 a fost pus in vanzare si poate fi achizitionat pentru a va inscrie la turneele din noul an. Calendarul cu evenimentele din partea a doua a sezonului de iarna 2020-2021 incepe sa prinda contur si va fi disponibil la inceputul anului ce vine. Cei mici sunt asteptati pe terenuri sa descopere tenisul “usor, distractiv si sanatos” si sa se inscrie la turneele si programele speciale de anul viitor, incurajati de parintii dornici de a-si mentine copiii pe aceasta cale a educatiei prin sport.
 
Pasaportul de jucator Tenis10 este disponibil exclusiv in format electronic si reprezinta contul online necesar pentru inscrierea in turneele din circuitul Tenis10 by MPG. Activarea conturilor online pentru 2021 se poate face achitand suma de 75 de lei. Mai multe detalii despre aceasta veti gasi dupa ce va veti autentifica in cont.
 
Noutatea sezonului 2020 a fost adaugarea nivelului Galben (pentru jucatori de maximum 12 ani), initiativa apreciata de toti cei implicati in fenomen. Prin urmare nivelul Galben se pastreaza si in sezoanele viitoare.
 
Mult succes in noul sezon!