Loading...




Felicitari campionilor Tenis10 din sezonul 2020!

01-12-2020
Le mulțumim copiilor, participanților, dar și sponsorilor și partenerilor

Multă energie și veselie, meciuri spectaculoase și nenumarate surprize! Pe scurt, o super ediție a evenimentului Turneul Campionilor Tenis10 MPG, organizat de Elite TC Pantelimon și susținut de numeroși sponsori și parteneri.
 
Turneul Campionilor cu numărul 11 s-a jucat în 28-29 noiembrie și a adunat la start 80 de copii, campioni din 17 județe din țară și a scris o nouă filă în povestea “din pasiune pentru… mini-tenis”. Campionii Tensi10 2020 sunt:

🏆 Roșu
1. Christian Samachisa
2. Radu Cinca
3. Matei Petre
4. Ioan Eduard Platon

🏆 Portocaliu Băieți
1. Dennis Filipciuc
2. Karim Maalouf
3. Stefan Iacobescu
4. Daniel Mitocaru

🏆 Portocaliu Fete
1. Eva Iancu
2. Ilinca Maria Oproiu
3. Teodora Annelis Plângu
4. Karina Pătrașcu

🏆 Verde Băieți
1. Eric Gabriel Hurmuz
2. Andrei Timaru 
3. David Alex Copânceanu
4. Rareș Alexandru Miron

🏆 Verde Fete
1. Ema Alia Burlă
2. Natalia Gabriela Dragomir
3. Diana Mihaela Boru 
4. Petra Mihaela Kostici

🏆 Galben Băieți
1. Vlad Andrei Crișan
2. Dimitrie Iordan
3. Radu Munteanu
4. David Borcan

🏆 Galben Fete
1. Carmen Adreea Capățînă
2. Ioana Gabriela Creangă
3. Sasha Horghidan
4. Alesia Mihăilă
 
În pregătirea evenimentului i-am avut alături pe toți cei ce, în calitate de sponsori sau parteneri, au fost alături de noi în 2020. Coordonatorii sistemului sunt MPG și PROAM EVENTS, magazinul oficial este TENNIS WAREHOUSE EUROPE, iar sponsorii oficiali sunt BANCA TRASILVANIA, Barilla și KEIA. Sponsorii circuitului sunt ORGANIC INDIA, DURACELL, Bio Junior, Barbie, BONO, HOT WHEELS și HEAD.
 
Îi felicitam cu mare bucurie pe toți copiii pentru joc, rezultate și fair play, iar tuturor susținătorilor, sponsorilor și partenerilor le mulțumim pentru că au fost alături de noi și am realizat împreună un eveniment de succes, respectând în același timp regulile de distanțare socială impuse de contextul actual.

Povestea Tenis10 continuă în luna cadourilor cu noi turnee de tenis dedicate micilor jucători. Ne vedem din nou pe zgură!