Loading...
Primele detalii despre Turneul Campionilor 2020

10-11-2020
Se joaca in 28-30 noiembrie, la Elite Tenis Club Pantelimon
 
 
Pregatirile pentru cea mai prestigioasa si asteptata competitie Tenis10 din calendar sunt in plina desfasurare. Este vorba de Turneul Campionilor 2020, eveniment aflat la cea de-a 11-a editie, anul acesta fiind programat in intervalul 28-30 noiembrie. Fiecare dintre editiile anterioare, incepand din 2010, a lasat amintiri superbe participantilor, turneul atragand atat prin format, cat si prin surprizele si cadourile oferite de organizatori, cu ajutorul sponsorilor.
 
In 2020 locatia ramane, ca la ultimele doua editii, Elite Tenis Club, din Pantelimon. Este unul dintre cele mai apreciate cluburi in randul participantilor Tenis10 din Bucuresti/ Ilfov, pe langa implicare si experienta, cei de la Elite iesind in evidenta si prin infrastructura deosebita. Astfel, pentru marea competitie a campionilor Tenis10, Elite Tenis Club va pune la dispozitie cele 4 terenuri de zgura acoperite (pe structura metalica, de sala), dar si facilitatile conexe, apreciate la cel mai inalt standard.
 
Eligibilitatea de participare la eveniment este data de castigarea unui turneu in perioada sezonului de vara, 1 aprilie – 30 octombrie 2020. Toti campionii acestor turnee vor primi pe e-mail invitatia de participare, inscrierile fiind disponibile in 7 categorii de joc: Rosu, Portocaliu Fete, Portocaliu Baieti, Verde Fete si Verde Baieti, Galben Fete si Galben Baieti.
 
Miercuri – 11 noiembrie, se vor transmite invitatiile de participare, iar confirmarile se vor primi exclusiv pe e-mail, incepand cu data de 11 noiembrie.
 
Foarte important
In implementarea evenimentului se va tine cont de regulile de distantare fizica, impuse de autoritati. In acest scop, o regula de baza este aceea ca accesul pe terenurile acoperite va fi permis EXCLUSIV copiilor si organizatorilor.
 
In pregatirea evenimentului ii vom avea alaturi pe toti cei ce, in calitate de sponsori sau parteneri, au fost alaturi de noi in 2020. Coordonatorii sistemului sunt MPG si PROAM EVENTS, magazinul oficial este TENNIS WAREHOUSE EUROPE, iar sponsorii oficiali sunt BANCA TRASILVANIA, Barilla si KEIA. Sponsorii circuitului sunt ORGANIC INDIA, DURACELL, Bio Junior, Barbie, BONO, HOT WHEELS si HEAD.
 
Mai multe detalii despre eveniment vor fi disponibile online in perioada urmatoare, prin urmare va invitam sa ramaneti conectati la site si la pagina de socializare a circuitului Tenis10.