Loading...




ORGANIC INDIA - Energie și Echilibru

02-11-2020
4 plante pentru energie fizică de invidiat
Oboseala pare să fi devenit, pentru mulți dintre noi, un mod de viață. Însă când organismul înmagazinează cantități mari de stres, indiferent din ce cauză, nutrienții din corp sunt consumați mai rapid decât pot fi înlocuiți. Stresul forțează organismul să elibereze în mod exagerat hormoni, adrenalină și, astfel, crește oxidarea celulară.
 
Modalitatea ideală de a rupe acest cerc vicios în care intră organismul este reducerea nivelului de stres. Însă știm cu toții că nu este deloc ușor să faci asta. Pentru evitarea pierderii de energie încearcă nu doar să reduci nivelul stresului cât de mult poți ci, totodată, să și crești cantitatea și calitatea nutrienților pe care îi oferi propriului organism. Iată patru dintre cele mai bune plante pentru creșterea energiei și vitalității: 
 
- Tulsi (Busuiocul sfânt) - plantă adaptogenă ce abundă în antioxidanți, potrivită pentru protejarea organismului împotriva stresului și pentru echilibrare hormonală
- Moringa - super-aliment conține o cantitate importantă și variată de vitamine, minerale, antioxidanți și toți cei 18 aminoacizi esențiali. 
- Ashwagandha - plantă adaptogenă cu proprietăți tonice și abilitatea de a sprijini corpul în situațiile stresante, ridicând nivelul de energie.
- Amalaki - conține în mod natural una dintre cele mai ridicate concentrații de antioxidanți, vitamina C, bioflavonoide și polifenoli.

Pentru o viață sănătoasă și conștientă, descoperă produsele ORGANIC INDIA din plante medicinale ayurvedice integrale certificate organic aici >>> https://organicindia.ro/