Loading...




Maratonul turneelor Tenis10, la final de sezon

29-09-2020
Ultimele zile de inscriere pentru Platinum Buzau

Un nou weekend. O noua ocazie sa ne bucuram de sportul preferat.
In 3 si 4 octombrie, micii campioni isi dau intalnire pe terenurile de zgura din toata tara, intr-un maraton de final de sezon, cu 5 turnee Tenis10 MPG programate la Bucuresti, Cluj, Constanta si Barlad. Chiar daca ne apropiem de sfarsitul calendarului de vara, suntem nerabdatori sa incepem o noua poveste in culori de curcubeu, la care vor lua parte toti cei care indragesc acest sport sau care il descopera pentru prima data.
 
Pana atunci, totusi, va invitam sa profitati de ultimele zile de inscrieri pentru ultimul turneu Platinum al sezonului de vara, la Buzau, organizat de Ten Club Tenis, ce urmeaza sa se desfasoare pe 10 si 11 octombrie. Peste 60 de copii vor aduce cu ei bucuria jocului si vor concura pe toate cele 4 niveluri de joc disponibile. Inscrierile se fac aici, pana miercuri, 7 octombrie, la 20:00: https://www.tenis10.ro/ro/competitii/detalii-turneu/id/1855/platinum-tct-buzau.html
 
Intreaga editie de vara a calendarului Tenis10 MPG are sustinerea unor sponsori si parteneri, unii noi, altii cu legaturi cu traditie in Tenis10. Coordonatorii sistemului sunt MPG si PROAM EVENTS, magazinul oficial este TENNIS WAREHOUSE EUROPE, iar sponsorii oficiali sunt BANCA TRASILVANIA, Barilla si KEIA. Sponsorii circuitului sunt ORGANIC INDIA, DURACELL, Bio Junior si HEAD.