Loading...




Platinum Bucuresti, in 19-20 septembrie

18-09-2020
Record de participare in sezonul regulat: 113 copii si 7 probe

In weekendul 19-20 septembrie urmeaza cel mai mare turneu din sezonul regulat, din istoria Tenis10, Platinum Bucuresti 2020. Vor participa 113 copii in 7 probe de joc (Rosu mixt, Portocaliu Fete/ Baieti, Verde Fete/ Baieti si Galben Fete/ Baieti), care vor fi asistati de o echipa de 6 arbitri permanenti, pe toata perioada celor doua zile intense de mini-tenis, totul in conditii de distantare fizica.
Evenimentul vine pe finalul unui sezon disputat in circumstante speciale, dar in care pasiunea pentru sportul alb si-a spus, mai mult decat de obicei, cuvantul.

Gazda acestui eveniment de exceptie din calendarul de vara Tenis10 MPG este Nitech Sport, clubul ce a schimbat standardul turneelor din Bucuresti, in ultimii ani.

Bineinteles, nu lipsesc medaliile si trofeele pentru cei mai buni dintre cei mai buni, diplomele, dar nici surprizele si cadourile consistente pentru toti jucatorii.

Acest eveniment, precum si intreaga editie de vara a calendarului Tenis10 2020, au sustinerea unor sponsori si parteneri, unii noi, altii cu legaturi cu traditie in Tenis10. Coordonatorii sistemului sunt MPG si PROAM EVENTS, magazinul oficial este TENNIS WAREHOUSE EUROPE, iar sponsorii oficiali sunt BANCA TRASILVANIA, Barilla si KEIA. Sponsorii circuitului sunt ORGANIC INDIA, DURACELL, Bio Junior si HEAD.
Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de eveniment.

Sambata si duminica va asteptam la un eveniment memorabil, ultimul de acest calibru, din sezonul de vara, din Bucuresti!