Loading...




ORGANIC INDIA - Viață sănătoasă și conștientă

01-09-2020

Să ajungi un campion pe terenul de tenis este incomod. Este nevoie de multă muncă, de răbdare, concentrare, pasiune. Excelența nu este la îndemâna oricui. La 6 dimineața ce este mai confortabil: să continui să te minți cuibărit în perna sau să te ridici și să iți pui pantofii de sport în picioare? Ce este mai ușor: să deschizi o punga de chipsuri sau să speli o salată verde? Este mai confortabil să conduci sau să urmezi? Să crești, să creezi, să te dezvolți și să devii mai bun în propria ta trăire presupune să provoci butonul de mediocritate și să alegi să apeși butonul NU ESTE UȘOR.

Să începi o campanie către tine însuti care să construiască măreție! Creierul nostru este programat să caute tihna și să facă traiul, gândirea și facerea mai eficiente. Știind că 95% din obiceiurile noastre zilnice sunt habituale, este ușor de observat cum putem să cădem într-o rutina și să pierdem din vedere misiunea și viziunea noastră de a ne dezvolta, de a construi și de a ne exprima. În misiunea creierului nostru de a conserva energie, este treaba lui de a face din fiecare rutina ceva la care să nu te gândești, cât de repede posibil. Este datoria ta să te trezești în fiecare dimineața curajos și să pășești pe terenul de tenis pregătit să dai din tine tot ce este mai bun. Trăiește că și cum iți dorești să trăiești și zdrobește câmpul de forță al mediocrității. Fă din strălucirea forței tale interioare un obicei de viață!
 
Pentru o viață sănătoasă și conștientă, alege produsele ORGANIC INDIA din plante medicinale ayurvedice integrale certificate organic aici >>> https://organicindia.ro/