Loading...




In tenis ai nevoie de concentrare

22-06-2020
 
Asociatia Profesionala Ayurvedica spune ca planta ayurvedica adaptogena Tulsi (Busuioc sfant) „va inviora mintea aducand claritatea mentala in timp ce relaxeaza sistemul nervos, asigurand timp pentru echilibrarea glandelor suprarenale care sunt epuizate de pe urma traumei, depresiei sau anxietatii. Tulsi moduleaza raspunsul la stres, crescand energia adaptativa si hranind vitalitatea”. 
 
Nu avem cum sa excludem problema stresului cand ne referim la minte si la activitatea creierului. Stresul este cel care ne distrage de la ceea ce se Intampla In numeroase moduri. Pentru anumite persoane, stresul elimina energia vitala, epuizand mintea prin ceea ce noi numim supraincarcare mentala. 
 
O modalitate simpla pentru a elimina acest factor din viata noastra este sportul, iar tenisul este renumit pentru inlaturarea efectelor neplacute asupra mintii noastre provocate de stresul zilnic. Daca mai adaugi si produsele ORGANIC INDIA care contin Tulsi (Busuioc Sfant) una dintre cele mai puternice plante adaptogene ayurvedice in rutina ta zilnica, vei ajunge la starea de bine de care organismul tau are nevoie. 
 
Pentru un stil de viata sanatos si constient, descopera produsele ORGANIC INDIA din plante medicinale ayurvedice integrale certificate organic.