Loading...




A fost Turneul Campionilor Tenis10, editia a X-a, aniversara

12-12-2019
Le multumim copiilor, participantilor, dar si sponsorilor si partenerilor
 
Multa energie si veselie, meciuri spectaculoase urmate de aplauze intense si lungi, invitati speciali si nenumarate surprize! Pe scurt, o super editie a evenimentului Turneul Campionilor, coordonat de Tenis10 si sustinut de numerosi sponsori si parteneri.

Turneul Campionilor cu numarul 10 s-a jucat in 7-8 decembrie la Elite TC Pantelimon si a adunat la start 106 copii, campioni din 26 de judete din tara si a scris o noua fila in povestea “din pasiune pentru… mini-tenis”.
Sambata s-a jucat la Verde, de dimineata pana seara tarziu, iar meciurile au fost lungi si spectaculoase, astfel ca vizita Irinei Begu a dat un plus de motivatie dupa-amiezei.
Duminica a fost mai colorata, in Rosu si Portocaliu, plina de energie, iar Mos Craciun si-a facut din nou aparitia, pentru un final apoteotic de turneu si sezon.

Totul a fost posibil cu ajutorul sponsorilor si partenerilor de sistem si de eveniment: Banca Transilvania, Barilla, Apa Keia, Sanador, Radio Europa FM, ORGANIC INDIA Romania, Duracell, Bono, Wilson, BioJunior, Gold Nutrition si Napolact, carora le multumim pentru sprijin.
La Elite Tenis Club revenim curand cu noi turnee de top.

Albumele foto cu peste 900 de poze de la eveniment sunt disponibile pe pagina oficiala a clubului, numai bune de rasfoit in vacanta ce bate la usa.

Ii felicitam cu mare bucurie pe toti copiii pentru joc, rezultate si fair play, iar tuturor sustinatorilor, sponsorilor si partenerilor le multumim pentru ca au fost alaturi de noi si am realizat un eveniment de succes!

Sarbatori Fericite!