Loading...
Primele informatii despre Turneul Campionilor 2019

04-11-2019
Se joaca in 7-8 decembrie, gazda fiind Elite Tenis Club Pantelimon
 
Au inceput pregatirile pentru cea mai prestigioasa si asteptata competitie Tenis10 din calendar. Este vorba de Turneul Campionilor 2019, eveniment aflat la cea de-a 10-a editie, anul acesta fiind programat pe 7-8 decembrie. Fiecare dintre editiile anterioare, incepand din 2010, a lasat amintiri superbe participantilor, turneul atragand atat prin format, cat si prin surprizele si cadourile oferite de organizatori cu ajutorul sponsorilor.
 
In 2019 locatia se pastreaza cea de la editia anterioara: Elite Tenis Club, din Pantelimon. Este unul dintre cele mai apreciate cluburi in randul participantilor Tenis10 din Bucuresti/ Ilfov, pe langa implicare si experienta, cei de la Elite iesind in evidenta si prin infrastructura deosebita. Astfel, pentru marea competitie a campionilor Tenis10, Elite Tenis Club va pune la dispozitie cele 4 terenuri de zgura acoperite (pe structura metalica, de sala), dar si facilitatile conexe, apreciate la cel mai inalt standard.
 
Eligibilitatea de participare la eveniment este data de castigarea unui turneu in perioada sezonului de vara, 1 aprilie – 27 octombrie 2019. Toti campionii acestor turnee vor primi pe e-mail invitatia de participare, inscrierile fiind disponibile in 5 categorii de joc: Rosu, Portocaliu Fete, Portocaliu Baieti, Verde Fete si Verde Baieti.

In pregatirea evenimentului ii vom avea alaturi pe toti cei ce, in calitatea de sponsori oficiali de sistem, ne-au ajutat sa ajungem in acest punct al sezonului. Multumim Banca Transilvania, Barilla, Sanador si Keia - Izvorul Zaganului.
 
Mai multe detalii despre eveniment vor fi disponibile online in perioada urmatoare, prin urmare va invitam sa ramaneti conectati la site si la pagina de socializare a circuitului Tenis10.