Loading...
Team Challenge by Pescariu Sports & Spa in 9-10 noiembrie

23-10-2019
Inscrieri disponibile pe e-mail pana miercuri, 6 noiembrie
 
Alaturi de Turneele Campionilor, formatul de echipe este preferatul tuturor pasionatilor de mini-tenis, copii, antrenori si parinti, atmosfera din cadrul acestor evenimente fiind una de sarbatoare.
Calendarul de iarna 2019 programeaza astfel primul turneu de acest tip, la Pescariu Sports & Spa, in 9-10 noiembrie.
 
Intrucat este vorba de un format special, inscrierile sunt disponibile EXCLUSIV pe e-mail, toate detaliile fiind prezentate pe pagina de turneu. Perioada de inscrieri se deschide luni, 28 octombrie, toti managerii de echipa avand ca data-limita ziua de miercuri – 6 noiembrie pentru inregistrare. Acceptarea se va face conform principiului „primul venit – primul servit”, in limita locurilor disponibile. 
 
La turneu vor fi acceptate primele 6 echipe la fiecare nivel, in ordinea inscrierii lor. In cazul unui numar mai mare de inscrieri se va deschide o lista de asteptare si, in functie de disponibilitatea clubului, numarul echipelor acceptate ar putea fi marit.
Copiii ce doresc sa participe insa nu isi gasesc o echipa ne pot trimite un e-mail in acest sens, iar noi vom incerca formarea de echipe din astfel de cazuri.
 
Se va juca in sistem sah, fiecare cu fiecare, o intalnire intre echipe constand din 3 meciuri (de principiu, tiebreak pana la 7 sau 10 puncte). O intalnire va fi castigata de echipa ce reuseste sa obtina minimum doua victorii.
 
Bineinteles, nu lipsesc medaliile si diplomele pentru castigatori, dar nici surprizele din partea clubului organizator.
 
Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de eveniment.