Loading...
Start inscrieri pentru WSLS, editia a 6-a

18-03-2019
Eveniment programat in 30 martie, la Pescariu Sports & Spa

Mai sunt doar cateva turnee pana la finalul sezonului de iarna Tenis10, iar cel mai asteptat eveniment al perioadei, Winter Series Little Stars - Turneul Campionilor de Iarna Tenis10 MPG, va incununa competitiile indoor 2018-2019. Astfel, a 6-a editie a WSLS va avea loc pe 30 martie in Bucuresti, gazda fiind clubul Pescariu Sports & Spa.
 
Inscrierile sunt deschise deja, se fac pe baza de invitatie, iar confirmarea acestora va trebui facuta pana pe 25 martie, pe adresa de e-mail tenis10@mpg.com.ro. Au fost invitati toti campionii a cel putin unui turneu individual in sezonul de iarna (noiembrie – martie). Este important de stiut ca jucatorii invitati vor participa la nivelul la care activeaza in momentul selectiei. Participantii trebuie sa respecte criteriul de varsta corespunzator categoriei la care ar trebui sa joace (Rosu: cel mult 8 ani, Portocaliu: cel mult 9 ani, Verde: cel mult 10 ani, impliniti in anul curent).
 
Toate informatiile au fost transmise pe mail, in factsheetul evenimentului, catre parintii micilor campioni. 
 
In cazul in care aveti acasa un campion insa nu ati primit invitatia pe e-mail, ne puteti contacta pe aceeasi adresa de e-mail, precizand numele copilului, turneul, proba, data concursului si numele clubului organizator, iar noi vom solicita confirmarea din partea cluburilor.
 
Va asteptam la cel mai titrat turneu al primaverii!