Loading...




Orice copil inscris in sistem poate fi Ambasador Tenis10!

05-08-2010
Ce trebuie sa faca un copil pentru a deveni Ambasador Tenis10!? Sa ne trimita o poza de-a sa si una cu fratele, sora, prietenul, colegul sau cu o cunostinta pe care a convins-o ca tenisul este usor, distractiv si sanatos si s-a inscris pe www.tenis10.ro.

In trei luni, de cand jucam tenis impreuna, peste 450 de prieteni ai tenisului s-au inscris pe www.tenis10.ro. Si numarul candidatilor la statutul de campion creste zilnic! Oare colegii de clasa sau de gradinita ai acestor copii au aflat de concursurile BCR Tenis10? Ne-am gandit sa-i premiem de fiecare data cand aduc un nou jucator in acest circuit. Lansam astfel campania “Ambasadorii Tenis10”.

Cine credem ca vor fi viitorii Ambasadori?! Cei 50 de pitici “Rosii”, 150 de nazdravani “Portocalii” si 250 de voinici “Verzi” care se intrec in mod obisnuit la concursurile BCR Tenis10. Fiecare membru Tenis10 poate deveni Ambasador Tenis10! Cum vor decurge lucrurile!? Inca de la primul nou inscris in sistem, Ambasadorul va primi un tricou special si o insigna, inscriptionate “Ambasador Tenis10”, postere cu jucatori de tenis si multe cadouri-surpriza. Toti Ambasadorii vor fi prezentati cu fotografie pe site-ul www.tenis10.ro, la rubrica “Ambasadorii Tenis10”. Cu cat mai multi participanti adusi la competitii, cu atat mai multe cadouri si surprize! Asteptam, asadar, mail-urile viitorilor Ambasadori pe adresa frontdesk@mpg.com.ro. Ei nu trebuie sa uite sa mentioneze adresa unde sa le trimitem cadourile, precum si un telefon de contact.