Loading...




Le multumim sponsorilor si partenerilor

11-12-2017
Imaginile de la editia a 8-a a Turneului Campionilor vor fi in curand online
 
Editia 2017 a Turneului Campionilor a fost una reusita, cu meciuri frumoase, pasiune si suspans, iar finalele au fost la inaltimea asteptarilor suporterilor prezenti in public, fie ca a fost vorba de parinti, bunici, frati sau antrenori. 
 
Calitatea competitiei a fost una ridicata, asistenta apreciind jocul si rasplatind cu aplauze fiecare demonstratie de talent si daruire a jucatorilor, indiferent ca era vorba de reusite ale favoritilor sau de ale adversarilor acestora. La final s-a tras linie, iar performerii de pe podium au primit felicitarile organizatorilor si pe ale spectatorilor. Aplauze au primit insa toti piticii carora li s-au inmanat diplome de participare in cadrul galelor de premiere de sambata si duminica.
 
Turneului Campionilor – editia a 8-a, a fost sustinut de sponsorii oficiali Olaf, Duracell si Bucovina. In acelasi timp evenimentele Tenis10 beneficiaza de sprijinul Tennis Warehouse Europe, partener shop, si al sponsorilor Wilson, Head, CANAH, iNES Group, Tennis Hero, Interbrands M&D, Alka Group si Grand Papa.
 
Cel mai important turneu Tenis10 al anului a fost sustinut de eJobs, campionul in recrutarea online, si de partenerii media principali INGA Media si Libertatea, dar si de partenerii media Comunicatedepresa.ro, Sportpici.ro si RomaniaPozitiva.ro.
 
Toate experientele frumoase de la Turneul Campionilor au fost surprinse in sute de imagini ce vor fi publicate in curand in albume foto pe pagina Facebook Tenis10.
 
Va multumim  tuturor pentru o experienta frumoasa si va invitam la ultimele turnee Tenis10 din 2017!