Loading...
Descopera tenisul!

Tenisul este cunoscut drept "sportul pentru viata", pentru minte si corp deopotriva, apartine taramului fabulos al basmelor, in care doi eroi se infrunta pentru a castiga dreptul de a-si spune povestea, in propriul stil, mai departe.

Este eficient nu doar pentru dezvoltarea fizica a copiilor, ci si pentru stimularea increderii in sine, a vitezei de reactie, imbina disciplina cu libertatea de a improviza, rigoarea tehnica si imaginatia. Este un sport al surprizei si al preciziei, dar mai ales al bucuriei de joc.

Tenis10, sistemul dezvoltat de MPG si implementat in cluburi sportive din intreaga tara, are la baza principiile promovate de ITF prin campania "Play & Stay - Serve, Rally, Score".

Rachetele mai usoare, mingile depresurizate si lente, care nu sar mult, terenurile mai mici si minifileurile, a caror folosire va fi impusa in toate competitiile-standard la care participa copiii intre 4 si 10 ani, sunt elementele care definesc sistemul tenisului "usor, distractiv si sanatos".

Tenis10 adauga o noua dimensiune programelor si proiectelor sale, prin initierea campaniei "Descopera tenisul", care si-a propus sa-i faca pe copiii care n-au tinut niciodata o racheta in mana sa indrageasca jocul, cunoscandu-l indeaproape.

Fie ca stiu sau nu ce inseamna dubla greseala, as sau lovitura de dreapta, toti prichindeii intre 4 si 10 ani sunt asteptati la primele lectii de tenis, care le vor deschide calea catre descoperirea frumusetii, a elegantei si a spiritului de invingator, care definesc sportul alb.

Cluburile sportive incluse in campanie vor pune la dispozitie terenul/terenurile pe care se desfasoara lectiile gratuite de initiere de tenis prin intemediul carora, sub supravegherea si coordonarea unui antrenor, cei mici vor porni in calatoria de explorare a tainelor tenisului.

Campania se adreseaza tuturor copiilor cu varste pana in 10 ani care nu sunt jucatori la turneele Tenis10 sau care nu practica tenisul in mod regulat.

Cum poate participa cel mic la lectiile gratuite de initiere in tenis?

Parintele acceseaza site-ul www.descoperatenisul.ro
Cauta in sectiunea inscrieri clubul/cluburile de tenis care il avantajeaza ca locatie si programul lectiilor de tenis gratuite.
Inscrie copilul/copiii la lectiile selectate.
In ziua anuntata merge la club impreuna cu copilul/copiii pentru primele lectii de tenis.