Loading...
Team Challenge


Club:
Adresa: , ,
Data: 13 Martie 2016


Organizator: Ioana Sisoe
Telefon: 0757.031.035
Fax:
E-mail:
ACTUALIZARI ADMIN
Echipa MPG va propune un nou format de turneu, pe echipe, acestea fiind formate din cate 3 copii de acelasi nivel (rosu, portocaliu sau verde). Inscrierea online nu este disponibila! Fiecare echipa va fi compusa dintr-un manager si minim 3 copii. Echipa poate avea si o rezerva, dar aceasta este optionala. Pentru inregistrarea echipelor, managerul va trebui sa transmita un e-mail la adresa tenis10@mpg.com.ro care sa cuprinda urmatoarele date: numele echipei (Ex: “Vulturii”), nivelul de joc (rosu, portocaliu sau verde), managerul echipei (nume, prenume, numar de telefon, adresa de email), numele si numarul pasaportului celor 3 sau 4 copii care formeaza echipa. Pentru a putea participa, fiecare copil trebuie sa aiba un pasaport activ pe site-ul www.tenis10.ro
 
La turneu vor fi acceptate primele 6 echipe la fiecare nivel, in ordinea inscrierii lor!. In cazul unui numar mai mare de inscrieri, se va deschide o lista de asteptare, iar in functie de disponibilitatea clubului, numarul echipelor acceptate ar putea fi marit. Termenul limita de inscriere este 09.03.2015, orele 20:00!
Copiii care ar dori sa joace si nu isi gasesc o echipa pot trimite un email cu disponibilitatea lor de a juca si vom incercam sa gasim o solutie!
 
Se va juca fiecare cu fiecare, o intalnire intre echipe constand din 3 meciuri (de principiu, tiebreak pana la 7 cu punct decisiv epntru rosu, tiebreak pana la 10 cu doua puncte diferenta pentru portocaliu si verde). O intalnire va fi castigata de echipa care ce reuseste sa obtina minim 2 victorii. In cazul in care doua echipe sunt la egalitate, pentru departajare se va lua in considerare victoria directa. In cazul in care 3 sau mai multe echipe sunt la egalitate, pentru departajare se vor lua in considerare, in ordine, urmatoarele criterii:
a. Meciaverajul (diferenta dintre meciurile castigate si meciurile pierdute) din intalnirile cu toate celelalte echipe
b. Punctaveraj (diferenta dintre numarul de puncte castigate si numarul de puncte pierdute) din meciurile cu toti ceilalti jucatori din grupa
c. Numarul cel mai mare de meciuri castigate
d. Numarul cel mai mare puncte castigate
In cazul in care unul din criteriile de mai sus genereaza o echipa mai buna sau mai slaba decat celelalte doua, intre echipele ramase la egalitate se va lua victoria directa.
Tabloul de concurs a fost afisat online pe pagina de turneu, in dreptul fiecarei probe. Acesta poate fi accesat si descarcat dupa autentificarea in contul Tenis10.
Portocaliu
Start: Duminica, 13.03.2016 nu inainte de ora 09:00
Start Inscrieri: 29.02.2016 20:00
Localitate (Judet): ()
Club:
Taxa participare: 60 Lei

Inscrieri si Tablouri

Inscrierile si tablourile de concurs sunt disponibile doar pentru utilizatorii site-ului Tenis10.
Autentifica-te sau creaza un cont nou.
Verde
Start: Duminica, 13.03.2016 nu inainte de ora 09:00
Start Inscrieri: 29.02.2016 20:00
Localitate (Judet): ()
Club:
Taxa participare: 60 Lei

Inscrieri si Tablouri

Inscrierile si tablourile de concurs sunt disponibile doar pentru utilizatorii site-ului Tenis10.
Autentifica-te sau creaza un cont nou.