Loading...
Team Challenge powered by Regina Maria


Club:
Adresa: , ,
Data: 15 Noiembrie 2015


Organizator: Ioana Sisoe
Telefon: 0757.031.035
Fax:
E-mail:
Echipa MPG va propune un nou format de turneu, pe echipe, acestea fiind formate din cate 3 copii de acelasi nivel (rosu, portocaliu sau verde). Inscrierea online nu este disponibila! Fiecare echipa va fi compusa dintr-un manager si minim 3 copii. Echipa poate avea si o rezerva, dar aceasta este optionala. Pentru inregistrarea echipelor, managerul va trebui sa transmita un e-mail la adresa tenis10@mpg.com.ro care sa cuprinda urmatoarele date: numele echipei (Ex: “Vulturii”), nivelul de joc (rosu, portocaliu sau verde), managerul echipei (nume, prenume, numar de telefon, adresa de email), numele si numarul pasaportului celor 3 sau 4 copii care formeaza echipa. Pentru a putea participa, fiecare copil trebuie sa aiba un pasaport activ pe site-ul www.tenis10.ro
 
La turneu vor fi accepate primele 6 echipe la fiecare nivel, in ordinea inscrierii lor!. In cazul unui numar mai mare de inscrieri, se va deschide o lista de asteptare, iar in functie de disponibilitatea clubului, numarul echipelor acceptate ar putea fi marit. Termenul limita de inscriere este 11.11.2015, orele 20:00!
Copiii care ar dori sa joace si nu isi gasesc o echipa pot trimite un email cu disponibilitatea lor de a juca si vom incercam sa gasim o solutie!
 
Se va juca fiecare cu fiecare, o intalnire intre echipe constand din 3 meciuri (de principiu, tiebreak pana la 7 cu punct decisiv epntru rosu, tiebreak pana la 10 cu doua puncte diferenta pentru portocaliu si verde). O intalnire va fi castigata de echipa care ce reuseste sa obtina minim 2 victorii. In cazul in care doua echipe sunt la egalitate, pentru departajare se va lua in considerare victoria directa. In cazul in care 3 sau mai multe echipe sunt la egalitate, pentru departajare se vor lua in considerare, in ordine, urmatoarele criterii:
a. Meciaverajul (diferenta dintre meciurile castigate si meciurile pierdute) din intalnirile cu toate celelalte echipe
b. Punctaveraj (diferenta dintre numarul de puncte castigate si numarul de puncte pierdute) din meciurile cu toti ceilalti jucatori din grupa
c. Numarul cel mai mare de meciuri castigate
d. Numarul cel mai mare puncte castigate
In cazul in care unul din criteriile de mai sus genereaza o echipa mai buna sau mai slaba decat celelalte doua, intre echipele ramase la egalitate se va lua victoria directa.

Fiecare component al echipelor castigatoare va primi cate un voucher de 100 de lei pentru consultatii in cadrul Retelei Private de sanatate Regina Maria!
Rosu
Start: Duminica, 15.11.2015 nu inainte de ora 09:00
Localitate (Judet): ()
Club:
Taxa participare: 60 Lei

Tablou competitional
download »
Portocaliu
Start: Duminica, 15.11.2015 nu inainte de ora 09:00
Localitate (Judet): ()
Club:
Taxa participare: 60 Lei

Tablou competitional
download »
Verde
Start: Duminica, 15.11.2015 nu inainte de ora 09:00
Localitate (Judet): ()
Club:
Taxa participare: 60 Lei

Tablou competitional
download »