Loading...




Pustii din Pitesti si Timisoara au invins vremea capricioasa

17-04-2014
Doua finale pe muchie de cutit la Timisoara, doi frati invingatori la Pitesti

Weekend-ul trecut s-a incheiat cu turneele de la Pitesti si Timisoara. Vremea a tinut cu cei mici, acestia fiind bucurosi si nerabdatori sa intre pe teren. La Timisoara, weekend-ul a fost plin de tenis, in aceeasi zi jucandu-se si finalele de la un turneu Tenis Partener. Tenis Club AS Pitesti a gazduit primul turneu in aer liber, pregatindu-se pentru un nou sezon competitional bogat.

Tenis Club Tivoli a organizat doar doua niveluri: rosu si verde. La rosu, cei doi frati Dabagh au jucat semifinala unul impotriva celuilalt, in ultimul act al competitiei ajungand Darius, la capatul unui meci disputat: Finala jucata de acesta impotriva lui Luca Toni Florea a fost dramatica, fiind decisa la ultimul punct al meciului. Castigator a fost Luca, 10/9, care in semifinala a invins-o pe jucatoarea din Serbia, Teodora Milosavljevic.

Finala de la verde i-a adus fata in fata pe Andrei Radu si David Benedek. Ca si la rosu, ultimul act a fost foarte disputat, Andrei concentrandu-se mai mult pe finalul meciului si reusind sa castige cu 12/10.

Toti timisorenii sunt asteptati in 27 aprilie, la primul Gold Tenis 10 din 2014, in Banat - Cupa Dent Estet, la clubul sportiv Helios.

Fratii Ispasescu au facut istorie la Pitesti reusind sa castige amandoi concursul de la nivelul la care au evoluat. Iuliu a castigat nivelul rosu, invingand-o in finala pe Teodora Nagy (Campulung), 10/4, iar Ioan a invins in finala de la nivelul verde pe Elena Ulucu din Craiova,10/2. Fabio Voicu a reusit sa razbune infrangerea colegei sale din Craiova castigand finala de la portocaliu cu 10/4 in fata lui Mihai Smedescu.

Toti copiii au fost felicitati pentru evolutiile lor de domnull profesor Gabriel Sandulescu, un experimentat director de turneu, care ii astepteapta in continuare pe terenurile Tenis Club As Pitesti, la urmatoarele evenimente.

Galerie foto Pitesti