Loading...




Grand Papa, marca gustarilor fine

28-04-2017
Brandul romanesc este partener in evenimentele Tenis Partener, Tenis10 si Romanian Corporate Sports  

Grand Papa incurajeaza miscarea la orice varsta! Brandul companiei romanesti Terrabisco este partener la cele mai importante evenimente de tenis pentru amatori din Romania care se desfasoara in Circuitele Tenis Partener si Tenis10 si in sistemul de campionate pe echipe pentru companii, Romanian Corporate Sports.
 
Satisfacand pana si cele mai sofisticate gusturi, Grand Papa este singura marca de gustari sarate care foloseste vinuri pentru fragezirea produselor sale, intr-o paleta larga: vin alb, rosu si rosé. Astfel, covrigeii si biscuitii sunt aromati, fragezi, si deloc tari.
 
Cand spui Grand Papa, spui “fin, fragezit cu vin”, si aceasta nu este doar o caracteristica a produsului, ci o declaratie despre cum Grand Papa crede in a fi mereu tanar si plin de energie. “Finetea” este o valoare pretuita in produsele Grand Papa, finete gasita in stilul de viata iesit din tipare, umorul si energia pozitiva emanate de consumatorii nostri. 
 
Consumatorii iubesc covrigeii si biscuitii Grand Papa pentru ca sunt fini, sofisticati, revigoranti, cu condimente inedite care le ofera un gust deosebit, unic pe piata. Atat covrigeii, cat si biscuitii Grand Papa merg bine cu iaurtul la micul-dejun si sunt excelenti ca rontaiala intre mese!
 
Brandul Grand Papa este furnizat de Terrabisco, o companie autohtona ce se ocupa cu marketingul si distributia pe piata din Romania de bunuri de larg consum. Cu o echipa de profesionisti in marketing, vanzari si distributie, rezultatele pozitive ale companiei sunt demonstrate de ascensiunea unor marci precum Grand Papa, Poieni, Vel Pitar sau Grau Intreg, prezente pe rafturile magazinelor din intreaga tara.
 
Competentele companiei se inscriu in domenii precum analiza de piata, dezvoltarea de produs, conceptualizarea de branduri, dar si plasarea si promovarea acestora pe piata din Romania. Fie ca obiectivul urmarit este penetrarea unei piete sau cresterea intr-o anumita categorie, Terrabisco detine uneltele necesare pentru obtinerea profitului, notorietatii si succesului partenerilor sai.
 
Va asteptam cu o selectie gustoasa de biscuiti si covrigei Grand Papa la competitiile MPG!