Loading...




De vorba cu Mos Craciun

08-12-2016
Personajul special va lua parte pe 10 decembrie la cea de a 7-a editie a Turneului Campionilor
 
 
Pregatiti cea mai frumoasa poezie, lista de dorinte si scrisoarea pentru cel mai asteptat personaj al iernii: Mos Craciun!
 
Marele eveniment Turneul Campionilor nu se putea desfasura fara vizita lui Mos Craciun care este nerabdator sa felicite toti campionii Tenis10. Mosul va fi prezent la turneu sambata, 10 decembrie a.c., la Clubul Sportiv Dinamo si ii va astepta pe jucatori sa isi impartaseasca dorintele in zona special amenajata in spiritul sarbatorilor de iarna. De asemenea, fiecare va putea sa ii lase Mosului scrisoarea si sa imortalizeze in imagini aceasta intalnire deosebita.
 
121 de copii din toata tara, dar si din Bulgaria si Republica Moldova vor fi prezenti la editia a 7-a a Turneului Campionilor, coordonata de Tenis10. Toti sunt campioni medaliati cu aur la turneele din sezonul in aer liber, desfasurate in perioada aprilie-octombrie 2016 in Circuitul Tenis10.
 
Totodata, toti copiii vor fi asteptati in perioada 10 - 21 decembrie 2016 in Regatul lui Mos Craciun - Santa Claus Kingdom, la Divertiland Playland, in Bucuresti, unde are loc cel mai mare eveniment tematic dedicat iernii din tara. Turul alaturi de cel mai popular personaj de pe planeta este o initiativa unica in Romania, un concept original implementat prima data de Divertiland in anul 2014. De atunci, peste 75.000 de copii s-au bucurat de decorul de basm, cu brazi impodobiti si zapada artificiala, alaturi de celelalte atractii ale parcului:  singura partie artificiala de schi, derdelus, jocuri gonflabile, ping-pong, air-hockey s.a.m.d. Evenimentul se desfasoara in parteneriat cu Ambasada Finlandei, iar activitatile pentru pitici si parinti au loc in perioada 24 noiembrie - 08 ianuarie 2017. Mai multe detalii pot fi gasite pe pagina oficiala Santa Claus Kingdom si pe Facebook Santa Claus Kingdom.
 
Va asteptam cu drag sa ne bucuram impreuna de tenis de calitate la acest eveniment special si de multe surprize!