Loading...




Tennis Hero va ofera sansa de a participa la Australian Experience Camp

06-12-2016
Compania va oferi premii la Turneul Campionilor si va organiza o tabara la Melbourne in ianuarie 2017
 
 
Tennis Hero Bucuresti, sponsor in cadrul Turneului Campionilor, coordonat de Tenis10, va oferi cateva surprize micilor pasionati de sportul alb. Castigatorii vor primi cate un voucher in valoare de 200 de euro, iar finalistii vor primi cate un voucher de 100 de euro, acestea putand fi utilizate pentru a merge intr-o tabara pentru copii in Melbourne, Australia, organizata la inceputul anului viitor de Tennis Hero Bucuresti.
 
Astfel, in perioada 20 ianuarie – 5 februarie 2017, copiii vor avea ocazia sa se bucure de sportul alb si sa viziteze Melbourne, al doilea oras ca marime din Australia, cu o multime de atractii turistice, si mai ales sa vada in actiune jucatori profesionisti de talie mondiala.
 
Prima oprire va fi la Melbourne Park in locatia unde se desfasoara marele eveniment Australian Open, unul dintre cele 4 turnee de mare Șlem, de prim rang in circuitele de tenis masculin, ATP, si feminin, WTA. In perioada 16-29 ianuarie 2017 va avea loc The Grand Slam Asia/Pacific si va fi o ocazie unica pentru copii sa se bucure de atmosfera unui turneu de asemenea marime.
 
Alte activitati din tabara australiana presupun explorarea metropolei Melbourne si vederea orasului de sus de pe uriasa constructie sub forma de stea. Totodata, vor vizita Insula Phillip si vor admira pinguinii odihnindu-se pe plaja, dar si gradina zoologica unde vor putea hrani puii de cangur si ursuletii koala.
 
Mai multe detalii aflati de la Carla Georgescu, fosta jucatoare profesionista de tenis in Australia, urmarind clipul de prezentare al Australian Experience Camp prin click aici sau accesand pagina http://tennishero.ro/australian-open/.  In prezent, sunt 10 locuri disponibile asadar doritorii trebuie sa se grabeasca sa se inscrie.
 
Va asteptam sa va bucurati de super evenimentul  Turneul Campionilor si va recomandam sa nu ratati aventura australiana de la inceputul anului viitor!