Loading...




Voiosie maxima in 15 octombrie la Daimon Cup powered by Miss Sassy

22-10-2016
Tenis, zambete si voie buna, toate la un loc
 
Peste 40 de copii au alergat, s-au distrat si au jucat tenis la Daimon Cup powered by Miss Sassy. Piticii au intrat pe terenurile de tenis cu mult entuziasm dupa o incalzire speciala in care jocurile distractive s-au impletit cu exercitiile fizice.
 
Pasiunea pentru tenis s-a vazut in punctele frumoase aplaudate de parinti si ceilalti sustinatori. Fetele portocalii s-au dovedit a fi foarte increzatoare in ele, astfel ca in semifinale au ajuns Alexia Bojin venita tocmai din Drobeta Turnu Severin, Andreea Otetea, Ana Bacargiu si Andreas Visan. Dupa meciurile echilibrate din penultima faza a competitiei si in finala Ana Bacargiu a fost mai atenta si a reusit sa-si adjudece medalia de aur, cea de argint revenindu-i Andreei Otetea.
 
La nivelul verde un nou nume s-a trecut pe lista campionilor din al 7-lea sezon de vara Tenis10. Victor Vasilovici a reusit sa sparga gheata si a castigat primul sau turneu la nivelul verde din acest an. Finala a fost foarte disputata si terminata dupa prelungiri, Victor fiind mai atent si invingandu-l cu 8-6 pe Dragos Andrei Chiuaru.

Galeria foto unde puteti revedea momentele frumoase ale acestui turneu este accesibila pe pagina de Facebook a Circuitului Tenis10.
 
Cu meciuri castigate sau nu, toti copiii au iesit insa invingatori fiecare dintre ei fiind recompensat cu diploma de participare si un voucher de reducere la Miss Sassy, locul unde petrecerile alaturi de prieteni sunt de neuitat!
 
Let's party!