Loading...




Tenis frumos si multa distractie la Masters Super10 Bistrita

21-09-2016
Peste 50 de copii au facut senzatie in weekend, avand portile deschise la Champions Bowl

Masters Super10, turneu coordonat de Circuitul Tenis10 si desfasurat in weekendul 16-18 septembrie 2016 la Bistrita, s-a dovedit a fi un eveniment deosebit de frumos. Cei peste 50 participanti isi vor aminti cu bucurie de momentele pline de pasiune si intensitate de pe teren, din cadrul meciurilor, dar si de cele de distractie de care au avut parte alaturi de membrii comunitatii Tenis10.
Timp de doua zile, terenurile Grand Slam Tenis Club din Bistrita au fost acaparate de micii tenismeni veniti din mai multe localitati din tara care si-au etalat cu mandrie stilul de joc, dar si pasiunea pentru acest sport frumos.
 
Sambata, copiii s-au bucurat de soare, de aplauzele pentru punctele frumoase, victoriile obtinute si incurajarile tribunei pline de parinti, antrenori si spectatori pentru meciurile muncite si pline de energie. Ziua s-a terminat cu turneul de dublu de nota 10+ pentru picii din Tenis10. Duminica, in ziua finalelor turneului Masters Super10, au intrat in scena intai piticii de la nivelul Rosu si cel Verde, apoi micii tenismeni de la Portocaliu. Dupa ce au evoluat spectaculos, a venit randul celor mai mari, de la categoriile de 11-12 ani si 13-14 ani, baieti si fete, sa isi arate indemanarea. Tribunele au fost pline ochi cu sustinatori, parintii profitand de fiecare ocazie sa aplaude furtunos sau sa lanseze o replica de incurajare.
 
Organizatorii Mastersului Super10 transmit multumiri speciale echipei din Buzau, condusa de antrenorul Gabi Caloian, pentru participare si pentru ajutorul acordat in finala nivelului Verde la fete, in care cei mici au fost incantati sa fie copii de mingi, creand astfel o atmosfera apropiata de stralucirea unui "Grand Slam". Le dorim mult succes Alexiei Tatu - locul 2 in proba de dublu a nivelului Verde, lui Radu Filipache si lui Mircea Mortasifu, locul 2 la 12 ani baieti.
 
Condusi de antrenorul Toni Gaspar, cei 7 magnifici din Medias au facut senzatie la Mastersul din Bitrita. Echipa de jucatori a fost formata din Gloria Ganea, Alexandru Gall - loc 2 la Verde, baieti, Mara Iliescu - loc 1 la 14 ani, fete, Briana Straut - loc 2 la 14 ani, fete, Alexandru Moga, Alessio Pioara - loc 2 la 14 ani, baieti si Victor Malcea.
 
Castigatorii Masters Super10, editia 2016, sunt urmatorii:
  • Nivel Rosu: Cristina Orza din Baia Mare;
  • Nivel Portocaliu: Mihai Rosu din Bistrita;
  • Nivel Verde, baieti, simplu: Andrei Marcus din Satu Mare;
  • Nivel Verde, fete, simplu: Carla Cucoli din Bistrita;
  • Nivel Verde, dublu: Andrei Marcus / Tudor Damian  din Satu Mare / Baia Mare;
  • Categoria 11 ani, fete: Giulia Butnariu din Bistrita;
  • Categoria 11-12 ani, baieti: Calin Saplacan din Bistrita;
  • Categoria 13-14 ani, fete: Mara Iliescu din Medias;
  • Categoria 13-14 ani, baieti: Andrei Cobzaleu din Bistrita.
 
Cei mai buni jucatori ai turneului Masters Super10, din calendarul Tenis10 - www.tenis10.ro, s-au bucurat de premii mari constand in echipamente sportive oferite de Wilson International, iar ocupantii locurilor 1 si 2 au primit vouchere in valoare de 400, respectiv 200 de lei. Toti participantii s-au bucurat de un tricou din partea organizatorilor si mansete marca Wilson.

Printre sustinatorii acestui eveniment mentionam sponsorii oficiali Bucovina, Whirpool, radioul oficial Itsy Bitsy FM, sponsorii Wilson, iNES Group, partenerul shop Tennis Warehouse Europe, partenerul local Carmolact – Monor, precum si partenerii media principali INGA Media si Libertatea, dar si partenerii media Comunicatedepresa.ro, Sportpici.ro, Romania Pozitiva, Ireporter.ro si Edu-News.ro.
 
Toti participantii de la acest eveniment se pot inscrie la turneul final Champions Bowl, care va avea loc in La Manga Club din Murcia, Spania in perioada 30 octombrie – 6 noiembrie, prioritatea de participare fiind de la locul 1 pana la ultimul loc. Detalii gasiti aici: http://www.champ-bowl.com/final-tournament/
 
Va multumim tuturor pentru participare si va felicitam pentru rezultate si mai ales pentru spiritul de echipa de care ati dat dovada!