Loading...




Buzau, Iasi si Bucuresti se lupta pentru primul titlu Super10

04-06-2016
La 17.30 incepe si proba de dublu

Dupa multe meciuri frumoase, unele mai lungi si mai stranse ca scor, altele mai scurte si mai usoare s-au clarificat lucrurile si s-au aflat cei 4 baieti si cele 4 fete care vor evolua in semifinale. In primele semifinale de duminica, incepand de la ora 08:30 se vor intalni Nicholas Andoroi si Radu Filipache, respectiv Andrei Florea si Dan Codres. Nu inainte de 09:15 vor intra in scena si fetele unde avem o semifinala din provincie in care Alina Stan din Iasi o va intalni pe Alexia Tatu din Buzau si o semifinala din Bucuresti in care Miruna Udroiu o va intalni pe Rebeca Ceausu.

Tot duminica vor evolua si piticii rosii si portocalii care abia astepta sa-i intreaca in spectacol pe prietenii lor mai mari de la nivelul verde.

In proba de dublu a nivelului verde, cele 8 echipe inscrise au fost impartite in doua grupe de cate 4 si vor incepe la ora 17:30 drumul catre primul lor titlul de dublu.

Fie ca au castigat sau au pierdut, fie ca s-au calificat sau nu, toti copiii au avut parte de o experienta noua, placuta, au invatat lucruri cu care unii dintre ei nu s-au mai intalnit pana acum in cariera lor tenisistica.

Momente din meciurile zilei de sambata pot fi revazute aici.

Rezultatele complete din grupele baietilor
Rezultatele complete din grupele fetelor
Tabloul de dublu