Loading...




Red Elite, Olimpia Junior si Avdarma - trioul de aur

20-11-2015
Al celei de-a 4-a editii a Team Challenge Tenis10

Duminica, 14 noiembrie, a avut loc cea de-a 4-a editie a Team Challenge la CS Dinamo Bucuresti. A fost editia cu cea mai numeroasa participare, dar pustii au tinut sa se remarce si prin etichete de echipa frumoase, creative sau amuzante:
·         9 echipe la nivelul Rosu: Red Elite, Stelutele, Albinutele, Voiniceii, Club AS, Dinamozaurii, Avatarii, Micii Priceputi,  Soimii Patriei;
·         5 echipe la nivelul Portocaliu: Angry Birds, Condorii, Olimpia Junior, Voiniceii, Minionii;
·         8 echipe la nivelul Verde: Elite Stars, Minecraft, Avdarma, Prietenii, Dinamojunii, Juniorii CSD Mioveni, Voiniceii, Druzia.
 
"Hai ca se poate!", "Foarte bine!"... se auzeau incurajarile coechipierilor si sustinatorilor de pe marginea terenului. Participanti, suporteri sau antrenori, mai incrancenati sau mai relaxati, cu totii au simtit atmosfera deosebita a turneului. Spiritul de echipa s-a infiripat puternic atat printre pitici, cat si printre cei mari. "Toti pentru unul si unul pentru toti!" a fost deviza zilei de duminica de la Team Challenge.

Echipele Red Elite, formata din Cristina Mitran, Mihai Mocuta, Pavel Rotaru si manager Cosmin Ghetu, si Micii Priceputi, formata din Mihai Rares Chiriac, Alexandra Balalau, Matei Antonio Anghel, insotita de managerul Andreea Negoita, s-au intalnit in finala de la nivelul Rosu. Primii s-au impus cu 2 la 1 si au castigat mult ravnita medalie de aur. Medalia de bronz a revenit celor trei frati Popoaca, Claudia, Mircea si Paul, condusi si incurajati de pe margine de parinti, care la randul lor sunt membrii activi ai comunitatii Tenis Partener.

Finala la nivelulul Portocaliu s-a disputat intre Voinicei si Olimpia Junior. Dupa ce Mario Dobre a adus primul punct pentru Voinicei invingandu-l pe Andrei Florea, in teren au intrat Darius Trasnea si Teo Sarba. Darius s-a concentrat si aproape fara emotii a reusit sa egaleze scorul pentru echipa sa, lasandu-l pe Victor Vasilovici sa aduca victoria pentru Olimpici dupa ce a invins-o pe Ingrid Sanduleasa. Astfel, echipa condusa de Iulian Vasilovici castiga aurul, Voiniceilor – in frunte cu Mihai Croitoru, drept capitan - revenindu-le medalia de argint. Cel de-al treila loc al podiumului a fost ocupat de echipa Condorilor, formata din Nicholas Andoroi, Eva Ciolan si Andrei Patulea si coordonata de managerul Sergiu Margarit. Ei au castigat cu 3 la 0 intalnirea jucata impotriva echipei Angry Birds, compusa din Maria Dragila, Radul Berdac si Denis Pircalabu, alaturi de managerul Melania Berdac. Al doilea meci dintre Eva Ciolan si Maria Dragila a fost cel mai disputat dintre cele jucate la nivelul Portocaliu. Eva a castigat cu 12 la 10!

Careul de asi al nivelului Verde a fost format din echipele:
-       Elite Stars din Bucuresti: Gabriel Ghetu, Alexandru Ciolan si Matei Mocuta si managerul Cosmin Ghetu;
-       Juniorii CSD Mioveni: Victor Petrut Dumitru, Stefan Alberto Nuta, Flavia Ogrezeanu si  Stefan Badita si managerul Robert Bina;
-       Avdarma: Igori Gargalik, Vova Kamalii si Nikolai Cirma si managerul Grigorii Gramatin;
-       Druzia: Adrian Istrate, Arina Pavlova si Alexandr Marinov si managerul Maxim Istrate.
 
In finala mare, cea mai disputata a intregului turneu s-au intalnit Avdarma si Elite Stars, primele doua meciuri aducand cate un punct pentru fiecare dintre echipe. In ambele, cei care au castigat primul tiebreak le-au pierdut pe urmatoarele doua. Gabriel Ghetu a punctat prima data pentru Elite Stars invingandu-l pe Vova Kazmalii, dar Igori Gargalik a egalat pentru echipa sa dupa ce l-a depasit pe Alexandru Ciolan. In meciul decisiv, Nikolai Cirma a fost foarte decis trecand in doar doua tiebreak-uri, 71 74 de Matei Mocuta si cucerind astfel, impreuna cu echipa sa, cea mai inalta treapta a podiumului.
In finala mica, Victor Dumitru a adus punctul castigator pentru Juniorii din Mioveni dupa un meci foarte disputat impotriva Arinei Pavlova (37;74;71). Primul punct fusese adus de Flavia Ogrezeanu, care a trecut cu succes de Alexandr Marinov, iar Adrian Istrate a egalat pentru Druzia dupa meciul disputat impotriva lui Alberto Nuta.

Ii felicitam pe toti participantii la acest turneu deosebit si dorim sa le multumim lor, sustinatorilor si clubului organizator. Si cum am surprins multe momente frumoase si de neuitat, va invitam sa le vedeti rasfoind albumul foto printr-un click aici.

Asteptam sa ne revedem cu drag, in acelasi format, in martie 2016!