Loading...




Felicitari campionilor de Platinum!

22-09-2015
Denis Dragomir, Victor Vasilovici, Alicia Anghel si Vlad Tugulescu au castigat medaliile de aur

Peste 60 de copii au concurat duminica, 27 septembrie, la Platinum Bucuresti - Cupa Bucovina sustinuta de Itsy Bitsy, pentru medaliile de campion puse in joc la cele 4 probe incluse in concurs: Rosu, Portocaliu, Verde – Fete si Verde – Baieti. 
 
Dupa aproape 8 ore de competitie (in prima parte s-au disputat probele de Portocaliu si Rosu, iar in partea a doua s-au desfasurat cele doua competitii de Verde) s-a tras linie, iar cei mai in forma dintre participanti au primit recunoasterea cuvenita. 

La Rosu, Denis - Valentin Dragomir a castigat finala contra Alexandrei Maria Moise, cu 7-3. Aflat abia la al treilea turneu in Tenis10, Denis si-a trecut in palmares primul titlu de campion la Platinum Bucuresti. 
 
In competitia de Portocaliu lupta pentru titlu s-a dat intre Victor Vasilovici si Cezar-Alexandru Dragomir, primul avand castig de cauza. S-a terminat 7-3 pentru Victor, acesta fiind la al doilea titlu de campion de Portocaliu.

Fetele de la Verde s-au duelat in grupa, apoi pe tabloul final, pana la urma ultimul act disputandu-se intre Alicia Anghel si Flavia-Elena Ogrezeanu. Daca in grupa diferenta dintre cele doua a fost neta – 7-1 in favoarea Aliciei, finala a fost mult mai echilibrata, Flavia cedand cu 7-9. 

Vlad Tugulescu a castigat competitia de baieti de la Verde, adaugandu-si astfel in palmares inca un titlu la aceasta categorie, alaturi de celelalte 4 pe care le detinea deja. El l-a invins in finala, cu 10-4, pe David Daraban care, desi a luptat foarte bine, a trebuit sa se multumeasca doar cu medalia de argint.

Felicitari tuturor campionilor si multumiri tuturor participantilor la Platinum Bucuresti - Cupa Bucovina sustinuta de Itsy Bitsy!