Loading...




Campionii Elite

14-08-2015
Copii incantati atat la Tg Jiu, cat si in Pantelimon
Peste 50 de copii au concurat in weekend-ul 8-9 august la Cupele Elite. Una s-a desfasurat la Targu Jiu, iar cealalta langa Bucuresti, in Pantelimon.

Sambata, copiii au fost in Targu Jiu, unde cei mici au avut sansa sa urmareasca si finala unui turneu profesionist de fete. Matei Capatana, de la nivelul rosu, si-a trecut in palmares o medalie de aur si in sezonul de vara, dupa cea castigata in perioada friguroasa. El a castigat in finala in fata lui Bogdan Calota cu 71 73. Al 8-lea turneu a fost cu noroc pentru Tudor Andrei Stoica, care se va mandri cu prima sa medalie de aur din cariera de tenismen. El a luptat in finala cu Gabriela Baloi si a invins cu scorul de 10-6. Mario Barbulescu si-a adjudecat trofeul la nivelul verde. Scorul a fost de 10 la 8 impotriva lui Bogdan Buduru, care la al doilea sau turneu a reusit sa ajunga in finala.

Duminica a venit randul clubului Elite din Pantelimon sa-si intampine jucatorii. Organizatorii au fost gazde foarte bune, toti participantii fiind foarte incantati, mai ales ca la premiere le-a zambit si... Roger Federer.

Sorin Ciochina a castigat competitia de la rosu adaugand astfel inca un nume pe lista campionilor din 2015. El a invins-o in finala cu 10-4 pe Cristina Mitran care, in dorinta de a lua medalia de aur, si-a mai adaugat in palmares una de argint. La portocaliu s-a impus Alexandru Stefan Bucaru dupa o finala foarte disputata, cu 12-10, in fata lui Iustin Lupascu, care s-a  luptat aprig pentru mult medalia de aur.
 
Nivelul verde a fost castigat de Vlad Tugulescu ce a dispus in finala de Remus Daczo cu 10-7. Cu siguranta insa il vom vedea si pe Remus in curand pe cea mai inalta treapta a podiumului.

Felicitari participantilor de la cele doua Cupe Elite si le dorim sa ajunga in elita tenisului mondial!