Loading...




Atmosfera si meciuri frumoase la primul eveniment Tenis10 din Albena

20-07-2015
Aproape 40 de copii, prezenti la cel cel mai mare turneu international din acest an
 
Super10 Cup Albena a fost un eveniment deosebit pentru pustii din Tenis10 si le-a deschis pofta de joc peste granite, mai ales ca s-au putut bucura si de o mica vacanta in cunoscuta statiune de pe litoralul bulgaresc. 
 
Aproape 40 de mici tenismeni, insotiti de parinti si antrenori, au raspuns invitatiei la trei zile de tenis, dar si de mult soare, plaja si mare la turneul desfasurat in perioada 17-19 iulie 2015 in statiunea Albena. Atmosfera estivala a domnit pe intreaga durata a evenimentului insa pasiunea pentru tenis a fost prezenta in permanenta si nu au lipsit meciurile frumoase, urmarite cu interes de sustinatori. Limbajul international al tenisului a fost usor adoptat si de micii jucatori, astfel ca nu ne-a surprins deloc sa auzim replici precum: “second serve”, “fifteen love” si, in special, “good luck!” si “ good luck to you, too!”.
 
Turneul Super10 Cup Albena a avut 7 mici campioni care au urcat pe podium si s-au bucurat de aplauzele parintilor si antrenorilor, mandri tare de rezultate. Fiecare campion a primit trofeul turneului, medalia si diploma de competitie, dar si cadouri atractive de la sponsori.
Urmatorul eveniment international din calendarul Tenis10 - www.tenis10.ro - va fi organizat atat pentru adulti si juniori, cat si pentru copii la Chisinau, la finalul lunii august.
 
Va asteptam in teren sa ne bucuram de un sezon frumos de tenis!